Аксесоари Метроном Тунер Камертон Гумичка за мундщук Препарати Колан - Онлайн Магазин Кънчев

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Продукти > Музикални
Колани за музикални инструменти
Препарати, Смазки
Механичен Метроном / FZONE FM310

Механичен метроном за добър ритъм от марката GEWA (германия). Добра изработка на повърхността с много здрав, издръжлив и точен механизъм. Звукът от него е много ясен и силен.

цена 88.00 лв

Количка
Тунер / FZONE FT15

Тунер за настройка на марката FZONE FT15. За лесно и бързо настройване за струнни инструменти на бас, цигулка, акустична и класическа китара и други. След закрепване към инструмента той улавя трептенията и отчита на скалата. Вграденият му микрофон изпълнява същата функция и от разстояние.

цена 0.00 лв

Количка
Тунер / FZONE FT23

Тунер за настройка на марката FZONE FT23. За лесно и бързо настройване за струнни инструменти на бас, цигулка, акустична и класическа китара, укулеле и други. След закрепване към инструмента той улавя трептенията и отчита на скалата. Вграденият му микрофон изпълнява същата функция и от разстояние.

цена 0.00 лв

Количка
Тунер + (Метроном) / FZONE Q5

Тунер на марката FZONE Q5 или комбиниран тунер + метроном. Идеалното помагало, метроном за темпо и хроматичен тунер за лесно и бързо настройване на бас, цигулка, укулеле, акустична и класическа китара. След закрепване към инструмента той улавя трептенията и отчита на скалата. Вграденият му микрофон изпълнява същата функция и от разстояние. Добавете продукта и изберете от опция!

цена 0.00 лв

Количка
Камертон (ударен)

Камертон в тон А (ла) 440 Hz

цена 8.00 лв

Количка
Камертон (духов)

Камертон в тон А (ла) 440 Hz

цена 8.00 лв

Количка
Перца - видове и модели за музикални инструменти
Перца
Струни - комплекти за музикални инструменти
Струни
Каподастер за китара - прав / Koenig & Meyer 540

Прав каподатер за китара, с който лесно и бързо преминавате от една октава в друга. Този каподастер (капо) е предназначен за китара с плосък гриф. Каподастрерът става за електрическа, акустична, класическа и 12-струнна китара. Изключителна елементарна работа с него, качването и свалянето му става чрез алуминиев противохлъзгащ механизъм. Гаранция с качество и здравина от Koenig & Meyer.

цена 18.00 лв

Количка
Каподастер за китара - извит / Koenig & Meyer 545

Извит каподатер за китара, с който лесно и бързо преминавате от една октава в друга. Този каподастер (капо) е предназначен за китара с извит гриф. Каподастрерът става за електрическа, акустична, класическа и 12-струнна китара. Изключителна елементарна работа с него, качването и свалянето му става чрез алуминиев противохлъзгащ механизъм. Гаранция с качество и здравина от Koenig & Meyer.

цена 18.00 лв

Количка
Rico / Vandoren
Гумичка за мундщук

Препоръчан топ продукт, цена-качествоИдеално прилягаща, черна гумичка за мундщук. Залепва се на горната част на мундщука и по този начин става по - комфортна и стъбилна захапката. Дебелина 0.8см. Поема вибрацията от духовия инструмент и не наранява зъбите.

цена 3.00 лв

Количка
Палки за ударни инструменти на марка "Valeto"
Палки
Дрянови палки за перкусии / Percussion "Valeto"

Комплект от две бройки дървени (дрянови) палки за перкусии, тарамбуки и рототоми от дрян. Дряновите палки издават по-силен и ясен тон, трудно чупливи и изключително леки.

цена 0.00 лв

Количка
Аксесоари за щрайх инструменти
Аксесоари за щрайх инструменти
 
© 2010-2016 Kynchev Всички права запазени
Назад към съдържанието | Назад към главното меню