DRL Дневни Светлини - Светещо лого проектори - DVR Камера за кола - Онлайн Магазин Кънчев

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Продукти > Car Audio
Стойка, поставка за телефон (gsm) / ML0661

Перфектна стойка за GSM и поставка за смарт телефон, която е изработена прецизно да предпазва телефона Ви от нараняване и да си осигурите едно удобство в колата Ви чрез нея. Тя се закрепва лесно към тръбите на въздуховодите от парното и климатика, като гарантираме здраво и стабилно захващане против падане. Стойката е на шлици с пружини, като се разтяга и закрепва странично и здраво телефона Ви. Захват за телефони от 5,6см. до 8см. ширина и регулиране на позиция чрез завъртане до 180 градуса.

цена 7.50 лв

Количка
Светещо диодно лого / Проектор

Светещо Led диодно лого (проектор, прожектор) на асфалта за директно вграждане при отворена врата на колата. В комплект от 2 бройки и предвидена фреза за монтажа. Водоустойчиви, от 8000 до 10000 часа живот, свързват се към крушката за отворена врата. Изберете за марките: Bmw, Mercedess (Мерцедес), Volkswagen, Audi (Ауди), Citroen (Ситроен), Opel (Опел) и Форд (Форд). >> Гледай видео! << и >> Начин на монтаж! << При добавяне на продукта в кошницата моля изберете опция за марката автомобил.

цена 17.50 лв

Количка
HD DVR - AV камера / Видеорегистратор CH1

Видео и аудио HD-DVR камера (видеорегистратор) за кола. Това устройство прави записи на звук и видео върху микро SD карта с висока резолюция. Притежава нощен режим на запис, включена е стойка (поставка) за предно или задно стъкло на автомобил, добра акумулаторна батерия от 1020 mAh, зарядно от запалката и кабел за извличане от usb връзка на записаните данни. Този регистратор е снабден с 2.5" инча дисплей, широкоъгълен обектив, автоматично фокосиране и поддържа карта до 32GB, като записва видео формат в MJPEG (AVI). Записвайте всички непредвидими и случайни ситуации!

цена 25.00 лв

Количка
Автомобилен DRL за дневни светлини

Препоръчан топ продукт, цена-качествоКачествен електронен програмируем (модул) регулатор за фарове за автоматични дневни светлини DRL. След запалване на двигателя устройството отчита че има зареждане на акумулатора и включва плавно предните заводски фарове за дълги светлини. Вие определяте и програмирате лесно процента на светлина (20%-35%) от лоста за дълги и къси. Доказано e, че при монтажа дава икономия на гориво, предпазва крушките от изгаряне (за по-дълъг живот) и ще предпази Вас от непредвидена глоба от представител на КАТ. >> Свалете инструкция за монтаж и програмиране! <<

цена 33.00 лв

Количка
Камера за задно виждане / CH1 с планка

Универсална камера за задно виждане за кола с изнесена планка за монтажа й. Монтажа може да се извърши на подходящо място, като на задната броня, регистрационния номер или вътре в купето. Включвате задна предавка на колата и гледате на дисплея на мултимедията Ви за лесно ориентиране при паркирането!

цена 39.00 лв

Количка
Камера за задно виждане / CH2 за отвор

Универсална камера за задно виждане за кола с разпробиване на отвор за монтажа й. Монтажа може да се извърши на подходящо място, като бронята, заден капак или над регистрационния номер. Включвате задна предавка на колата и гледате на дисплея на мултимедията Ви за лесно ориентиране при паркирането! Разгледайте също, >> 1-din апарат с дисплей << и >> 2-din мултимедия <<

цена 39.00 лв

Количка
Назад
 
© 2010-2016 Kynchev Всички права запазени
Назад към съдържанието | Назад към главното меню