DRL Дневни Светлини - Светещо лого проектори - DVR Камера за кола - Онлайн Магазин Кънчев

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Продукти > Car Audio
Стойка, поставка за телефон (gsm) / ML0661

Перфектна стойка за GSM и поставка за смарт телефон, която е изработена прецизно да предпазва телефона Ви от нараняване и да си осигурите едно удобство в колата Ви чрез нея. Тя се закрепва лесно към тръбите на въздуховодите от парното и климатика, като гарантираме здраво и стабилно захващане против падане. Стойката е на шлици с пружини, като се разтяга и закрепва странично и здраво телефона Ви. Захват за телефони от 5,6см. до 8см. ширина и регулиране на позиция чрез завъртане до 180 градуса.

цена 7.50 лв

Количка
Светещо диодно лого / Проектор

Светещо Led диодно лого (проектор, прожектор) на асфалта за директно вграждане при отворена врата на колата. В комплект от 2 бройки и предвидена фреза за монтажа. Водоустойчиви, от 8000 до 10000 часа живот, свързват се към крушката за отворена врата. Изберете за марките: Bmw, Mercedess (Мерцедес), Volkswagen, Audi (Ауди), Citroen (Ситроен), Opel (Опел) и Форд (Форд). >> Гледай видео! << и >> Начин на монтаж! << При добавяне на продукта в кошницата моля изберете опция за марката автомобил.

цена 19.99 лв

Количка
HD DVR / Видеорегистратор HD

Видео и аудио HD-DVR камера (видеорегистратор) за кола. Това устройство прави записи на звук и видео върху микро SD карта с висока резолюция. Притежава нощен режим на запис, включена е стойка (поставка) за предно или задно стъкло на автомобил, добра акумулаторна батерия от 1020 mAh, зарядно от запалката и кабел за извличане от usb връзка на записаните данни. Този регистратор е снабден с 2.5" инча дисплей, широкоъгълен обектив, автоматично фокосиране и поддържа карта до 32GB, като записва видео формат в MJPEG (AVI). Записвайте всички непредвидими и случайни ситуации!

цена 30.00 лв

Количка
HD DVR / Видеорегистратор Full HD в огледао

Видеорегистратор с качествен запис на Full HD за кола. Прави запис със висока резолюция 1920/1080 в реално време на видео и звук. Записва върху микро SD карта, която карта памет не е включена в комплекта. Притежава автоматичен нощен режим на запис, включена е стойка (поставка) за предно или задното стъкло на автомобила. Вградена акумулаторна батерия от 2200 mAh за да може записът да продължи за известно време и след като сме загасили двигателя. Зарядно от запалката и кабел за извличане от usb връзка на записаните данни. Този регистратор е снабден с 2.7" инча дисплей, широкоъгълен обектив, автоматично фокосиране и поддържа карта до 32GB, като записва видео формат в MJPEG (AVI). Автоматично включване и старт на записа при запалване на двигателя и изключване при изгасване на двигателя. Записвайте всички непредвидими и случайни ситуации!

цена 43.00 лв

Количка
HD DVR / Видеорегистратор Full HD в огледао

Видеорегистратор за кола в огледало, който записва с резолюция 1920/1080 в реално време, докато шофирате. Има дисплей 4.3" инча, широкоъгълен обектив, автоматично фокусиране и поддържа карта до 32GB. Записва върху микро SD карта, която карта памет не е включена в комплекта. Закрепва се стабилно със стойка с механизъм върху огледалото в колата. Има вградена акумулаторна батерия. Работи на 12V и 24V. Размери: 30х8см. Дисплей 7см диагонал. Модел с две камери (1+1) дисплея му е 11см диагонал. Камерите правят запис и докато го използвате и като парктроник.

цена 75.00 лв

Количка
Парктроник с 4 сензора

Пълен комплект парктроник с дисплей и четири сензора за кола, джип, ван, бус, каравана и други. След поставянето му Вие ще имате добра ориентация на външните габарити на МПС-то и ще можете лесно да паркирате превозното Ви средство. Чрез дисплея, който се монтира в/у таблото Вие ще добиете точна представа колко сантиметра имате във всеки един момент до всички сензори, които са монтирани на бронята, така ще предпазите колата Ви от удар и надраскване. Дисплея има и звуков сигнал, който е по-учестен при по-малка дистанция. В комплекта има всички материали за монтажа. Сензорите на парктроника са налични в два цвята, черени и сиви. Размери: у-во 3х8х10см. дисплей 12х7х4см.

цена 30.00 лв

Количка
Автомобилен DRL за дневни светлини

Препоръчан топ продукт, цена-качествоКачествен електронен програмируем (модул) регулатор за фарове за автоматични дневни светлини DRL. След запалване на двигателя устройството отчита че има зареждане на акумулатора и включва плавно предните заводски фарове за дълги светлини. Вие определяте и програмирате лесно процента на светлина (20%-35%) от лоста за дълги и къси. Доказано e, че при монтажа дава икономия на гориво, предпазва крушките от изгаряне (за по-дълъг живот) и ще предпази Вас от непредвидена глоба от представител на КАТ. >> Свалете инструкция за монтаж и програмиране! <<

цена 33.00 лв

Количка
Камера за задно виждане / CH1001 с планка

Универсална камера за задно виждане за автомобил (кола, камион, каравана) с изнесена планка за монтажа й. Монтажа може да се извърши на подходящо място, като на задната броня, регистрационния номер или вътре в купето. Включвате заден ход (задна предавка) на колата и гледате на дисплея (монитор) на мултимедията Ви за лесно ориентиране при паркирането!

цена 28.00 лв

Количка
Камера за задно виждане / CH2001 за отвор

Универсална камера за задно виждане за автомобил (кола, камион, каравана) с разпробиване на отвор за монтажа й. Монтажа може да се извърши на подходящо място, като бронята, заден капак или над регистрационния номер. Включвате на заден ход (задна предавка) на колата и гледате на дисплея (монитор) на мултимедията Ви за лесно ориентиране при паркирането! Разгледайте също, >> 1-din апарат с дисплей << и >> 2-din мултимедия <<

цена 28.00 лв

Количка
Назад
 
© 2010-2016 Kynchev Всички права запазени
Назад към съдържанието | Назад към главното меню