Мултимедия 2 DIN GPS Навигация за вграждане Монитор за кола за камера - Онлайн Магазин Кънчев

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Продукти > Car Audio
Монитор 4.3" инча / CH1
Цветен монитор с дисплей от 4.3" инча (11см) за камери, телевизори и видео връзка с dvd и мултимедия в кола, камион, каравана, кемпер, бус, автобус и др. Възможен е монтаж на таван (таванен монитор) или вграждане в облегалките и таблото, като се сваля сенника му. Размери: 79 х 125 х 25мм. Захранване 12V.

цена 20.00 лв

Количка
Монитор 4.3" инча / Сгъваем CH2
Сгъваем цветен монитор с дисплей от 4.3" инча (11см) за монтаж в коли, камиони, бусове, автобуси, кемпери, каравани и други. Монтаж в/у равна компактна повърхост (табло, кора, таван, седалки) за място с размери на основата - 11 х 13.5см. Корпуса на монитора е с размер 11.3 х 7.6см, който се прибира с основната му кутия. Ползвайте го за екран от камери, както и от DVD видео плеъри, за мултимедия. Захранване 12V.

цена 25.00 лв

Количка
GPS Навигация с BG меню / Hd igo 5" инча

GPS навигазия за кола и камион с българско меню и глас за навигиране, HD тъч скрийн, 5" инча (13см) дисплей. Налична е 4Gb SD карта с актуализация за коли и камиони за България и цяла Европа. Включени са стойка, usb кабел за връзка с комютър, вградена акумулаторна батерия и захранващ 12v адаптер към купунга на запалката.

цена 55.00 лв

Количка
GPS Навигация с BG меню / Hd igo 7" инча

GPS навигазия за кола и камион с българско меню и глас за навигиране, HD тъч скрийн, 7" инча (18см) дисплей. Налична е 4Gb SD карта с актуализация за коли и камиони за България и цяла Европа. Включени са стойка, usb кабел за връзка с компютър, вградена акумулаторна батерия и захранващ 12v адаптер към купунга на запалката.

цена 75.00 лв

Количка
MP3, FM, AUX, USB, CD / Pioneer FH-460UI

2-DIN (двоен дин) Pioneer FH-460UI с MP3, CD, USB порт, AUX аудио вход 3,5мм жак на лицевата част. Вграден усилвател MOSFET с мощност 4 x 50W, изходи чинчове за усилватели. Лесно търсене на песните по номер и директория в папки. Подсветка на бутоните червен за дисплея бял цвят. Две години гаранционен срок от Пайнер!

цена 247.00 лв

Количка
MP3, FM, AUX, USB,CD, Bluetooth / Pioneer FH-X720BT

2-DIN (двоен дин) Pioneer FH-X720BT с MP3, CD, USB порт, AUX аудио вход 3,5мм жак на лицевата част и вграден блутут за хендсфри разговори. Възможност за аудио стрийминг (възпроизвеждане) от смарт телефон, таблет или блутут устройство за музика, филми или говора от навигация! Вграден усилвател MOSFET с мощност 4 x 50W, изходи чинчове за усилватели. Лесно търсене на песните по номер и директория в папки. Възможност за цветова RGB настройка за подсветка на бутоните и дисплея му. Две години гаранционен срок, и всички екстри от Пайнер за модела!

цена 324.00 лв

Количка
MP3, FM, AUX, USB, Bluetooth / Pioneer MVH-AV290BT
Pioneer MVH-AV290BT, 2-DIN (двоен дин) с голям тъч дисплей 6.2", MP3, USB порт,AUX 3.5мм, аудио-видео вход и изход AV/RCA. Вграден блутут за разговори от телефона. Възможност за аудио стрийминг (възпроизвеждане) от смарт телефон, таблет или блутут устройство за музика, филми или навигацията му! Вграден усилвател MOSFET с мощност 4 x 50W, изходи чинчове за усилватели. Лесно търсене на песните по номер и директория в папки. В комплекта: стандартна евробукса, микрофон с дължина на кабела 3 метра и кабел за USB от задния панел. Две години гаранция от Пайнер!

цена 475.00 лв

Количка
Мултимедия ISO 1din / UNI

Универсална мултимедия с излизащ 7" седем инчов екран (монтаж в единичен дин) 1DIN 9501. Вгра. Тъч скрийн и управление с докосване по екрана, дисплей с диагонал 7" инча (18см). Висока резолюция за възпроизвеждане на клипове и музика от SD карта и USB. Вграден блутут за водене на разговори от Вашия телефон към говорителите на колата Ви. Операционна система Windows. Комплект със задна камера и кабели за монтаж, като за задно видеонаблюдение и като парктроник. Мощен 4x45w усилвател, бас, високи и още много екстри на тази ниска цена.

цена 0.00 лв

Количка
Мултимедия 2din / 7010B
Универсална мултимедия 2DIN 7010B. Тъч скрийн, дисплей с диагонал 7" инча (18см). Включена е в комплекта и камера за задно виждане, като парктроник с комплект кабели за монтажа й. Размери на корпуса (без лайсна) на лицевата част 10 x 17.5 см. Висока резолюция за възпроизвеждане на видео от SD карта, работи с до 32GB флашка памет USB. Вграден блутут (Bluetooth) за слушане на музика и водене на разговори от Вашия телефон към говорителите на колата Ви. Дистанционно управление и евро букси в комплекта. Мощен 4x45w усилвател, бас, високи и още много екстри.

цена 0.00 лв

Количка
Мултимедия ISO 2din / 6516 UNI

Разпродажба!!! Универсална мултимедия (двоен дин) 2DIN 6516. Система GPS за навигация и подарък микро SD карта. Възможност за връзка за контрол от волана. Вграден качествен тв-тунер за български стандарт и антена за цифрова телевизия. Тъч скрийн и управление с докосване по екрана, дисплей с диагонал 6.2" инча (16см). Размери (без лайсна) на лицевата част 10 x 17.5 см, в комплекта е включена и лайсна. Висока резолюция за възпроизвеждане на CD, DVD, SD и USB, работи с до 16GB USB. Вграден блутут за водене на разговори от Вашия телефон към говорителите на колата Ви. Операционна система Windows CE 6.0. Допълнително дистанционно за управление от задната седалка. Мощен 4x50w усилвател, бас, високи и още много екстри на тази ниска цена. Предлагаме допълнително монтаж с гаранция! >> Разгледайте и задни камери <<

цена 0.00 лв

Количка
Мултимедия с Android OEM 2din / OS 5.1

Универсалната мултимедийна серия за двоен дин с 7" (18см) е уникална сама по себе си. Всичко необходимо за Вашия автомобил. Чисто нов Android 5.1 OS, вграден мощен процесор Cortex A9 1,6 GHz, 1GB RAM + 2GB ROM, 3G/WiFi достъп до множество приложения, DVD-диск, GPS за навигация, вграден блутут с изписване на имената на дисплея, множество аналогови и цифрови входове и изходи, опция за управление от волана, радио с RDS, виртуален чейнджер с SD карта и още... >> гледайте видео! << Добавете продукта и от опция изберете без или с цифрова телевизия!

цена 850.00 лв

Количка
 
© 2010-2016 Kynchev Всички права запазени
Назад към съдържанието | Назад към главното меню