Кабели ISO - Евробукса за радио на кола за монтажа - мъжка и женска - Онлайн Магазин Кънчев

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Продукти > Car Audio
Мъжка стандартна евро букса (ISO)

Тази мъжка евро букса би трявало да е монтирана на колата от завода производител на автомобила, но обикновенно тя вече е отрязана. Необходима Ви е за свързване на захранването и говорителите за новият Ви радио-апарат, ако на новият Ви автомобилен апарат е налична женска евро букса. За количество над 10 бр. - 15% отстъпка. >>> Разгледайте и радио за кола! <<<

цена 3.00 лв

Количка
Женска стандартна евро букса (ISO)

Женската евро букса се свързва на плеър, който има само изведени кабели а на колата има монтирана мъжка евро букса. Свързва се към някои нови (китайски) модели авто-плеъри и към стари с отрязана вече женска евро букса. За количество над 10 бр. - 15% отстъпка. >>> Разгледайте и радио за кола! <<<

цена 3.50 лв

Количка
Новата мъжка стандартна евро букса (new-ISO)

Тази мъжка "нова" евро букса би трявало да е монтирана на колата от завода производител на автомобила, но обикновенно тя вече е отрязана. Необходима Ви е за свързване на захранването и говорителите за новият Ви радио-апарат, ако на новият Ви автомобилен апарат е налична женска (new-ISO) евро букса. Стандарт след 2010г. За количество над 10 бр. - 10% отстъпка.

цена 6.50 лв

Количка
Новата женска стандартна евро букса (new-ISO)

Женската "Нова" евро букса се свързва на плеър, който има само изведени кабели а на колата има монтирана Мъжка (new-ISO) евро букса. Свързва се към някои нови модели авто-плеъри и към стари с отрязана вече женска евро букса. Стандарт след 2010г. За количество над 10 бр. - 10% отстъпка.

цена 7.00 лв

Количка
Кабелен адаптор за авторадио на Pioneer след 2004 с 16 пина

Този кабел с адаптор е нужен да се включи към радио Pioneer (пайнер), за модели след 2004г. Буксата на Пайнера трябва да е с 16 крачета и канал на щипката а от другата страна преминава към стандартна (ISO) женска евро букса. Размери на куплунга: 10 х 25 мм.

цена 5.80 лв

Количка
Кабелен адаптор за авторадио на Pioneer NEW с 16 пина

Този кабел с адаптор е нужен да се включи към радио Pioneer (пайнер), за модели след 2010г. Буксата на Пайнера трябва да е с 16 крачета и канал на щипката а от другата страна преминава към стандартна (ISO) женска евро букса.

цена 6.80 лв

Количка
Кабелен адаптор за авторадио на Pioneer с 16 пина

Този кабел с адаптор е нужен да се включи към радио Pioneer (пайнер), за модели след 2005г. Буксата на Пайнера трябва да е с 16 крачета и канал на щипката, тя е по-малка по размер а от другата страна преминава към стандартна (ISO) женска евро букса.

цена 5.50 лв

Количка
Кабелен адаптор за авторадио на Pioneer 2002 с 16 пина

Този кабел с адаптор е нужен да се включи към радио Pioneer (пайнер), за модели преди 2004г. Буксата на Пайнера трябва да е с 16 крачета и без канал на щипката а от другата страна преминава към стандартна (ISO) женска евро букса. Размери на куплунга: 12 х 28 мм.

цена 5.80 лв

Количка
Кабелен адаптор за авторадио на Pioneer AVIC с 16 пина

Този кабел с адаптор е нужен да се включи към мултимедия на Pioneer (пайнер), за модели след 2009г. Буксата на Пайнера трябва да е с 16 крачета и без канал на щипката а от другата страна преминава към стандартна (ISO) женска евро букса.

цена 7.00 лв

Количка
Кабелен адаптор за авторадио на SONY и JVC с 16-пина

Този кабел с адаптор е нужен да се включи към марка на радио SONY или JVC (Сони, жвц). Буксата на апарата трябва да е с 16 крачета а от другата страна преминава към стандартна (ISO) женска евро букса. Размери на куплунга: 12 х 30 мм.

цена 6.50 лв

Количка
Кабелен адаптор за авторадио на Kenwood, JVC с 16 пина

Този кабел с адаптор е нужен да се включи към марка на радио KENWOOD (кенуд). Буксата на апарата трябва да е с 16 крачета а от другата страна преминава към стандартна (ISO) женска евро букса. Размери на куплунга: 10 х 22 мм.

цена 6.30 лв

Количка
Кабелен адаптор за авторадио на Panasonic с 16 пина

Този кабел с адаптор е нужен да се включи към марка на радио PANASONIC (панасоник). Буксата на апарата трябва да е с 16 крачета а от другата страна преминава към стандартна (ISO) женска евро букса.

цена 6.00 лв

Количка
Кабелен адаптор за авторадио на Panasonic NEW 16 пина

Този кабел с адаптор е нужен да се включи към марка на радио PANASONIC / NEW (панасоник). Буксата на апарата трябва да е с 16 крачета а от другата страна преминава към стандартна (ISO) женска евро букса.

цена 5.50 лв

Количка
Кабелен адаптор за авторадио на Clarion 718 16pin

Този кабел с адаптор е нужен да се включи към марка на радио Clarion. Буксата на апарата трябва да е с 16 крачета а от другата страна преминава към стандартна (ISO) женска евро букса.

цена 7.50 лв

Количка
Кабелен адаптор за авторадио на Alpine с 16 пина

Този кабел с адаптор е нужен да се включи към марка на радио ALPINE (Алпин). Буксата на апарата трябва да е с 16 крачета а от другата страна преминава към стандартна (ISO) женска евро букса.

цена 6.50 лв

Количка
Кабелен адаптор за авторадио с 12 пина / Китай

Този кабел с адаптор е нужен да се включи към марка на радио 2000U, 3000U, DVD, SD, USB, SD, AUX (китайско по-евтино). Буксата на апарата трябва да е с 12 крачета а от другата страна преминава към стандартна (ISO) женска евро букса.

цена 9.50 лв

Количка
 
© 2010-2016 Kynchev Всички права запазени
Назад към съдържанието | Назад към главното меню