DJ - Стойки - Поставки - Работна маса - Плот - Стойка за лаптоп - Онлайн Магазин Кънчев

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Продукти > Професионални апаратури
DJ Стойка за лаптоп / Black laptop-stand 1

Достъпна метална здрава и стабилна черна стойка за лаптоп на диджеи, които използват конзоли, контролери и други устройста за по-голямо и удобно пространство на диджейския пулт. Стойката намира и още много други приложения. Размери: в17-34 х ш22.5 х д26.5см, Цвят: Черен.

цена 39.00 лв

Количка
DJ Стойка за лаптоп / White laptop-stand 1

Достъпна метална здрава и стабилна бяла стойка за лаптоп на диджеи, които използват конзоли, контролери и други устройста за по-голямо и удобно пространство на диджейския пулт. Стойката намира и още много други приложения. Размери: в17-34 х ш22.5 х д26.5см, Цвят: Бял.

цена 39.00 лв

Количка
DJ Стойка за лаптоп / laptop-stand 2

За Вас, които искате компактен вариант при използване на конзоли, контролери и други устройства, Ви представяме двойна метална стойка и поставка за лаптоп с подвижен регулиращ се рафт, направена за DJ, музиканти и фенове на музиката. За по-широко и уютно пространство на диджейския пулт, бюро или работна маса. Подвижният рафт се регулира с 5 позиции на височина и 3 позиции за ширина (вкл. и стойката). Размери: в17-34см х ш22.5-30см х д26.5см, Цвят: Черен.

цена 55.00 лв

Количка
DJ Маса + Стойка за светлини / DJ MTS4

Изключителна и много стабилна работна маса + стойка за светлини за диджея. Необходими са Ви само 5-8 минути, за да сглобите цялостна система и да монтирате Вашето осветление и апаратура за перфектно представяне. Височина на долен рафт: 57см, височина на работното място (плот): 93см, височина за осветление от 210см до 250см. Размери на основната маса: 38см/126см. Двойните Т-барове за светлини могат да бъдат свързани помеждуси с винтове и достигат максимална ширина 260см. По този начин ще имате достатъчно място за да монтирате Вашите ди-джей светлинни ефекти. Регулируемите крака на Т-баровете за светлините са с максимално натоварване до 40кг. Разгледайте и изберете опция от количката за DJ маса + клъф за нея на цена от 55лв. >>> Вижте видео! <<<

цена 245.00 лв

Количка
Назад
 
© 2010-2016 Kynchev Всички права запазени
Назад към съдържанието | Назад към главното меню