DJ аудио контролер и конзола Pioneer - дж Конзоли и контролери - Онлайн Магазин Кънчев

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Продукти > Професионални апаратури
Numark DJ to GO

DJ to GO е малък преносим и достъпен DJ контролер, който Ви позволява да контролирате вашия DJ софтуер с още възможности, които не можете да направите с компютърна мишка и клавиатура. DJ2GO тежи само 130 грама но осигурява два джога, контрол на ниво, Sync и бутони за слушалки, за да синхронизирате две песни. DJ2GO е специално MIDI издание на Virtual DJ софтуер. Захранване с USB кабел, включен софтуер на Virtual DJ.

цена 110.00

Количка
Numark MIXTRACK edge

MIXTRACK EDGE е с тънък нископрофилен дизайн (14 mm) с вграден капак, за да го защити от пренасяне. Sample, Sync, Hot Cue, Loop, EQ и ефекти за контрол на всеки канал. Вградена аудио карта за слушалки и изход за усилвателя. Съвместим с всеки компютър, не се изискват драйвери. Стандартна конзола за използване с най-популярните DJ софтуери. USB захранване, не изисква адаптер. Комплекта садържа: Virtual DJ LE ® софтуер, USB кабел и 3.5мм към RCA аудио кабел.

цена 288.00 лв

Количка
Numark MIXTRACK MK III

MIXTRACK MK III, 16 осветени гумени ритъм подложки с Loop режим, Cue Mode и два активини осветени джога за прецизно контролиране на микса Ви. 3-лентов EQ, 16 специални ефекти, за да добавяте и управлявате Flanger, Phaser, ехо, и Pitch. Sync контролира безпроблемно и лесно смесване на Virtual DJ с Аудио / видео / караоке на софтуера. Не се изисква драйвер за USB и се захранва от него (без адаптер).

цена 345.00 лв

Количка
Numark MIXTRACK PRO III

MIXTRACK PRO III, 16 осветени гумени ритъм подложки с Loop режим, Mode Sample, Cue с Touch настройки и два активирани осветени джога за прецизно контролиране. 3-лентов EQ, 16 специални ефекти за да добавяте и управлявате Flanger, Phaser, ехо, и Pitch. Sync за контрол на безпроблемно и лесно смесване на Virtual DJ за Аудио / видео и караоке на софтуера. Не се изисква драйвер за USB и захранването е без адаптер. В комплекта: Конзола Mixtrack Pro III, USB кабел и Serato DJ intro Software. Размери: 26 х 47 х 5 см.

цена 410.00 лв

Количка
PIONEER DJ DDJ-SB2

Една от най-търената и предлагана конзола е DDJ-SB2 за напреднали DJ. 2-канален Serato DJ контролер с подложки за изпълнение. Работи със Serato DJ и VirtualDJ Pro Full. Захранвана през USB. HPF, LPF, FLANGER, PHASER, ECHO, REVERB. За избор на цвят, добавете в количката.

цена 479.00 лв

Количка
PIONEER DJ DDJ-WeGO3

Идеална за Party DJ, малка с много възможности. Конзолата DDJ-WeGO3 е конструирана да работи с Ipad, Ipod Touch и Iphone. Устройството също така разполага с многоцветен LED фоново осветление за джога. Включен Virtual DJ Pro. Честотният диапазон от 20Hz - 20kHz. Pазмери: 38см х 21см х 6см. Тегло - 1,6 кг.

цена 549.00 лв

Количка
PIONEER DJ DDJ-SR2

Перфектна конзола DDJ-SR2 за напреднали DJ. 2-каналнo изпълнение на тази перфектна DJ конзола. Най-доброто за DJ изпълнение на контролер с професионално ниво и качество на изработката. Висококачествен процесор (FX) и всичко необходимо за най-доброто. Може да се използва като самостоятелен 2-канален миксер, за да се свържете CD плеъри или грамофони.

цена 1399.00 лв

Количка
PIONEER DJ DDJ-SX2

DJ контролер PIONEER DJ DDJ-SX2.

цена 2049.00 лв

Количка
PIONEER DJ DDJ-RX2

Най-доброто DDJ-RX2 за един добър DJ. Това е най-новият продукт на PIONEER. Доказва всичко най-необходимо за една диджейска конзола до този момент.

цена 3299.00 лв

Количка
Назад
 
© 2010-2016 Kynchev Всички права запазени
Назад към съдържанието | Назад към главното меню