Професионални DJ Плеъри за миксиране в клубове и дискотеки - Онлайн Магазин Кънчев

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Продукти > Професионални апаратури
Numark NDX-900

USB флаш памет, MP3 CD, софтуер с външен източник, всичко в един професионален контролер. NDX900 контролер е в състояние да смесва музика от всеки цифров източник, компютър, MP3 CD и USB флаш памети. Контрол на ефекти и ВГРАДЕН USB аудио интерфейс осигуряват перфектен звук, като замества и външната звукова карта. Голям, седем - инчов (18см) чувствителен на допир осветен джог с автоматично калибриране. В комплект с Traktor LE 2 DJ софтуер.

цена 650.00 лв

Количка
DENON DN-SC 3900

Denon DJ, DN-SC 3900 е дигитален медиен контролер, Грамофон и 9-инчов (23см) активен платер (джог). Изцяло нова High-Torque Direct Drive Motor, който точно отразява усещането на винил. Избор на CD, USB, софтуер, или мрежа Media сървър, като източник на песни.

цена 1700.00 лв

Количка
PIONEER DJ CDJ-850-K

Подмяна на CDJ-800MK2 с CDJ-850 предлага някои големи подобрения в сравнение с предшественика. Този борд е проектиран да функционира като CDJ-900 или CDJ-2000 включва и recordbox с достъпна цена. Пускайте музика от източниици на CD, USB (възпроизвежда медия) и директно от PC или Mac, този борд е подходящ за работа на MP3, AAC, AIFF и WAV (до професионален 24-битов WAV). С помощта на recordbox, можете предварително да се подготвите със своите песни на Вашия компютър за DJ сетове. С функцията за Tag List, можете да планирате 20 или дори повече песни предварително.

цена 1600.00 лв

Количка
PIONEER DJ CDJ-2000NXS

Индустриалният стандарт е вече на върха! Достъп до вашата музика през Wi - Fi / USB, смартфон или таблет. Включва "recordbox™ " софтуер за управление на музика за предварително изготвяне на песни, за да бъдат използвани от DJ в реално време. CDJ - 2000 nexus предлага нови функции за анализ на музикални файлове, като например WAVE ZOOM (форма на вълната разширяване), както и новата "ACTIVE LOOP" и настройки "HOT CUE AUTO". Функцията " SLIP MODE" продължава музиката във фонов режим по време на LOOP / REVERSE / SCRATCH / HOT CUE / PAUSE. >> Гледай видео! <<

цена 3530.00 лв

Количка
Назад
 
© 2010-2016 Kynchev Всички права запазени
Назад към съдържанието | Назад към главното меню