Бушони - Предпазители - Термопредпазители - Кола - Усилвател - Онлайн Магазин Кънчев

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Продукти > Електронни компоненти
Пластмасов предпазител / Мини

Пластмасов мини бушон за кола от 10А, 15А и 20А ампера. За определени ампери на предпазителя, моля добавете продукта и изберете опция от количката. >>>Вижте и други автомобилни бушони!<<<

цена 1.00 лв

Количка
Пластмасов предпазител / Авто

Пластмасов авто бушон за кола и техника от 5А, 10А, 15А 20А и 25А ампера. За определени ампери на предпазителя, моля добавете продукта и изберете опция от количката. >>>Вижте и други автомобилни бушони!<<<

цена 0.50 лв

Количка
Стъклен предпазител / 20мм

Стъклен къс бушон (стандартен размер) в електрониката за техники, като зарядно, телевизор, домашен усилвател, dvd, стерео уредба, трансмитер, микровъннова фурна и други от 100мА, 500мА, 1А, 2А ,3А, 3.15А, 4А, 5А, 6А, 8А, 10А ампера. За определени ампери на предпазителя, моля добавете продукта и изберете опция от количката.

цена 0.20 лв

Количка
Стъклен предпазител / 30мм

Стъклен дълъг бушон за микровълнова фурна, печка, авто филтър и друга техника от 500мА, 1А, 3А, 5А, 10А, 15А, 20А ампера. За определени ампери на предпазителя, моля добавете продукта и изберете опция от количката.

цена 0.50 лв

Количка
Термопредпазител / 10А

Стандартен термопредпазител от 10А (ампера) намира приложрние в битовата техника и електроника, като в ютия, вентилаторна печка, фритюрник, тостер, хладилник, бойлер, кола, автомобил, трансформатор и други приложения за този термобушон. Неговото предназначение е да предпази уреда от по-голяма щета, като над определената му температура той прекъсва. За определената температура на термопредпазителя, моля добавете продукта и изберете опция от количката.

цена 2.00 лв

Количка
Назад
 
© 2010-2016 Kynchev Всички права запазени
Назад към съдържанието | Назад към главното меню