Стойка Нотен пулт Китара Синтезатор Йоника Саксофон Калъфи Аксесоари - Онлайн Магазин Кънчев

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Продукти > Музикални
Стойка за акустична китара / HERCULES GS-301B

Преносима сгъваема стойка за акустична китара HERCULES GS-301B. Марката "Херкулес" предлагат изключително здрави продукти с високо качество и доста атрактивни цени. Не се колебайте!

цена 31.00 лв

Количка
Стойка за електрическа китара / HERCULES GS-302B

Преносима сгъваема стойка за електрическа китара HERCULES GS-302B. Марката "Херкулес" предлагат изключително здрави продукти с високо качество и доста атрактивни цени. Не се колебайте!

цена 31.00 лв

Количка
Универсална стойка за китара HERCULES GSP-39

Механична стойка за китара, която се закрепва към стената (вертикално). Има идеално меко легло за инструмента и самозаключващ се механизъм. Произведена е за класическа, акустична, електрическа и бас китара. Марката "Херкулес" предлагат изключително здрави продукти с високо качество и доста атрактивни цени. Не се колебайте!

цена 0.00 лв

Количка
Стойка за две китари HERCULES GS-422

Много стабилна сгъваема стойка за две китари. Има идеално меко легло за инструмента и самозаключващ се механизъм. Произведена е за класическа, акустична, електрическа и бас китара. Марката "Херкулес" предлагат изключително здрави продукти с високо качество и доста атрактивни цени. Не се колебайте!

цена 99.00 лв

Количка
Стойка за три китари HERCULES GS-432

Много стабилна сгъваема стойка за три китари. Има идеално меко легло за инструмента и самозаключващ се механизъм. Произведена е за класическа, акустична, електрическа и бас китара. Марката "Херкулес" предлагат изключително здрави продукти с високо качество и доста атрактивни цени. Не се колебайте!

цена 127.00 лв

Количка
Стойка за саксофон и кларинет / HERCULES DS-532

Сгъваема стойка за духови инструменти, саксофон (алт, тенор) и кларинет. Марката "Херкулес" предлагат изключително здрави продукти с високо качество и доста атрактивни цени. Не се колебайте!

цена 48.00 лв

Количка
Стойка за тромпет и корнет / HERCULES DS-410

Сгъваема стойка за духови инструменти, тромпет и корнет. Компактен да се побере вътре във Вашия инструмент. Марката "Херкулес" предлагат изключително здрави продукти с високо качество и доста атрактивни цени. Не се колебайте!

цена 29.00 лв

Количка
Столче за крак / KOENIG & MEYER 1467

Столче за крак, което служи за правилна стойка при свирене на класическа китара. Когато човек е седнал, поставя левия крак и може да регулира височината на столчето. KOENIG & MEYER е една от водещите фирми в тази област.

цена 25.00 лв

Количка
Пулт за ноти / Proel RSM 300

Нотен пулт (стойка) на марката Proel за ноти. Стабилна телескопична основа, лесно сгъване и разгъване на три части. В комплект с полиестерен калъф за нея с дръжка за носене.

цена 25.00 лв

Количка
Пулт за ноти / HERCULES BS-100

Перфектен нотен пулт (стойка) на марката херкулес. Изключително стабилна телескопична основа, много бързо и лесно сгъване и разгъване.

цена 46.00 лв

Количка
Стойка за кийборд / Proel EL-80

Препоръчан топ продукт, цена-качествоСгъваема стойка за синтезатор, клавир и още много други приложения. Исключително лесна система за заключване и регулиране. Размери: височини: 56-99см. Дължина на рамото: 40см, цвят: сив.

цена 37.00 лв

Количка
Стойка за кийборд / Koenig & Meyer 89-69

Детска стойка за клавиатура, кийборд, йоника, синтезатор, усилвател (крайно стъпало), пулт (миксер) и още други приложения. Допълнителни заключващи позиции за използване на по-ниско ниво. Бързо и лесно се сгъва и разгъва. Регулируем накрайник за стабилизиране на стойката при по-неравни повърхности. Височина: 34-75см. Максимална товароподемност: 50 килограма. Дълбочина: 35см. Широчина: 39-65см. Цвят: черно покритие мат. Тегло: 3кг.

цена 54.00 лв

Количка
Стойка за кийборд / Koenig & Meyer 89-62

Стабилна и задрава поставка и стойка за клавиатура, кийборд, йоника, синтезатор и още други. Допълнителни заключващи позиции за използване на по-ниско ниво. Бързо и лесно се сгъва и разгъва. Регулируем накрайник за стабилизиране на стойката при по-неравни повърхности. Височина: 40-92см. Максимална товароподемност: 50 килограма. Дълбочина: 35см. Широчина: 44-78см. Цвят: черно покритие мат. Тегло: 3.3кг.

цена 55.00 лв

Количка
Стойка за кийборд / Koenig & Meyer 89-63

Стабилна и задрава подсилена поставка и стойка за клавиатура, кийборд, йоника, синтезатор и още други. Допълнителни заключващи позиции за използване на по-ниско ниво. Бързо и лесно се сгъва и разгъва. Регулируем накрайник за стабилизиране на стойката при по-неравни повърхности. Височина: 40-92см. Максимална товароподемност: 50 килограма. Дълбочина: 35см. Широчина: 44-78см. Цвят: черно покритие мат. Тегло: 5кг.

цена 75.00 лв

Количка
Стойка за кийборд / Hercules KS-210

Клавиатурна двойна много здрава и стабилна стойка на една от най-добрите специализирани фирми в произвеждане на стойки "Херкулес". Регулиращи се две нива за удобство. Второто ниво има лек наклон за комфорт и височината й може да се регулира от 20-30см. от първото ниво. Регулируем накрайник, осигурява стабилност върху неравни подове. Максимална тежест на първо ниво 80кг. За второ ниво максимални 45кг. Сгъната: 115x55см. дълбочина: 34см. Тегло на комплекта: 8,6 кг.

цена 155.00 лв

Количка
Стойка за кийборд / Proel KK10

Изключително здрава едностепенна клавиатурна стойка (пачи крак), може да се регулира както по височина така и по наклон. Демонтира се и сгъва изключително лесно. Височина: 120см. Тегло: 7,7 кг. Товароносимост: до 45 килограма. Дължина на рамото: 33см. Цвят: сив.

цена 188.00 лв

Количка
Стойка за кийборд / Proel KK20

Изключително здрава двустепенна двойна клавиатурна стойка (пачи крак), регулира се, както по височина така и по наклон за двете й нива. Демонтира се и сгъва изключително лесно. Височина: 140см. Тегло: 10,9 кг. Товароносимост: до 80 килограма. Дължина на рамото: 33см. Цвят: сив.

цена 255.00 лв

Количка
Стойка за барабанче за рамене / Maxtone

Стойка за соло барабанче за рамене на марка Maxtone. Регулира се височината й, барабана се монтира и демонтира лесно и бързо. Много подходяща за използване от духов оркестър при дефиле и концерти на открито. >> Вижте също и 14" соло барабанче! <<

цена 139.00 лв.

Количка
Калъфи за музикални инструменти
Стол за кийборд / Proel EL-50

Професионален стол за музиканти на кейборд. Регулиране на височината и заключващ механизъм. Здрав, удобен с меко седло, добре подплатен и облечен с черен винил. Тегло: 5,5 кг, Товароносимост: 100 кг, Минимална височина 49см, Максимална височина: 65см.

цена 75.00 лв

Количка
Волум педал (дясна ръка) / Bespeco

Експрешън, волуме педал с копче за обръщане на поляритета и потенциометър за регулиране на силата на звука.

цена 45.00 лв

Количка
 
© 2010-2016 Kynchev Всички права запазени
Назад към съдържанието | Назад към главното меню