Пиезо микрофони за Китара - Кларинет - Саксофон - Тарамбука - Барабани - Онлайн Магазин Кънчев

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Продукти > Професионални апаратури
Микрофон пиезо клик / 6.3мм жак Fzone 21

Препоръчан топ продукт, цена-качество. Микрофон пиезо пластина с клик (лесно закрепране) за струнни и ударни музикални инструменти. Пластината се закрепва към корпуса на музикалния инструмент. Целта му е да приема трептенията от инструмента и да ги предава, като микрофон. Включва се с жак от 6.3мм. Дължина на кабела 3м. Изполвайте го за духови и струнни инструменти като: кларинет, саксофон, зурна, флейта, кавал, класическа и акустична китара, тарабмука и други ударни инструменти.

цена 0.00 лв

Количка
Микрофон пиезо - пластина / 3.5мм жак

Микрофон пиезо пластина за струнни и ударни музикални инструменти. Пластината се закрепва към корпуса на музикалния инструмент или се монтира в акустичен отвор. Целта му е да приема трептенията от инструмента и ги предава като микрофон. Включва се с жак от 3.5мм. Дължина на кабела 1м. Изполвайте го за духови и струнни инструменти като: кларинет, саксофон, зурна, флейта, кавал, класическа и акустична китара, тарабмука и други ударни инструменти. Изработва се и по поръчка за различна дължина на кабела и вида на буксата!

цена 18.00 лв

Количка
Микрофон тригер - пластина / Yamaha DT10/20

Професионален Drum Trigger (залепваща пиезо пластина - микрофон) на Yamaha за всички струнни и ударни музикални инструменти. Монтира се, като се залепва към корпуса на музикалния инструмент и се включва с жак от 6.3мм към пулт или безжично устройство. Чист и естествен звук с гаранция от yamaha, звукът се предава от трептенията по корпуса на музикалният инструмент, не позволява лесна микрофония и предава силен акустичен сигнал към букса от женско гнездо с жак от 6.3мм.

цена 79.00 лв

Количка
Инструментален микрофон / Superlix 383D

Специализилан микрофон за струнен, духов и ударен инструмент. Закрепва се с щипка, регулиращо се рамо, кабел 1.5м за свързване с предусилвателно устройство. Микрофона е насочен и улавя перфектно звука, заглушава звуците зад него.

цена 115.00 лв

Количка
Безжичен инструментален / AKG WMS 40 mini instrumental set

Безжичен инструментален микрофон AKG WMS 40 mini instrumental set. Професионален комплект на система за безжична връзка за музикални инструменти с една от водещите фирми на микрофони AKG. UHF безжично устройство с HDAP технология. Предавателя работи с една кръгла батерия (AA) от 1.5v и се подменя с нова след 30 часа работа, LED контрол на състоянието му, контрол за слаба батерия. В комплекта е включен кабел за предавателя с вход от жак 3.5мм към жак 6.3мм за микрофон. Бутон On / Off / Mute превключвател. Три светодиода за състоянието на приемника, честота ISM 1 863 100 MHz.

цена 239.00 лв

Количка
Комплект за барабани / SUPERLUX A5C2

Професионален компактен комплект от 7 микрофонa за барабани. Един за Каса, специално проектиран за бас. Четири за Том-Том, динамични с неодимов магнит. Два кондензаторни, силен и висок обхват, Фантомно захранване +48V. Всички микрофони имат устройства за закрепването им.

цена 265.00 лв

Количка
Комплект за барабани / SUPERLUX K5C2

Професионален комплект от най-висок клас със 7 микрофони за барабани. Един за Каса, специално проектиран за бас. Четири за Том-Том, динамични с неодимов магнит. Два кондензаторни, силен и висок обхват, Фантомно захранване +48V. Микрофоните са оборудвани с устройства и държачи за закрепването им към барабаните. Всичко това събрано в компактен и удобен куфар.

цена 370.00 лв

Количка
Назад
 
© 2010-2016 Kynchev Всички права запазени
Назад към съдържанието | Назад към главното меню