Части за Кейс, Рак, Тонколони и други за изработването им - Онлайн Магазин Кънчев

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Продукти > Професионални апаратури
Ваничка за тонколона / Adam Hall 870

Така наричаната диш, ваничка или табла има направени два стандартни отвора за канон (xlr) или спикон. Монтира се в предварително направен отвор на кутията Ви за тонколона от размери: 6.5x11.5см. Материал от 1мм стомана боядисана с черно прахово покритие. Тегло: 100гр.

цена 3.50 лв

Количка
Гнездо за тонколона / 2PIN PVC

Пластмасово гнездо за тонколона, монтира се на тонколоната, като от едната страна захранва говорителя, а от другата чрез щипки с усилвателя.

цена 0.90 лв

Количка
Гнездо за тонколона / 2PIN GOLD

Гнездо (терминал) за монтиране на тонколона и свързване към говорител с два кабела. Към усилвателя се свързват кабелите чрез малъки отвори и се затяга с резба. Монтира се в предварително направен отвор на кутията Ви с диаметър 7см. Материал от 1мм качествена и здрава пластмаса.

цена 2.50 лв

Количка
Гнездо за тонколона / 2PIN 5x2

Гнездо (терминал) за монтиране на тонколона за свързване към говорител или усилвател с два кабела. Към усилвателя се свързват кабелите чрез малки отвори и притискат с цветни щипки, като се самозатягат с пружини. Монтира се в предварително направен отвор на кутията Ви с диаметър 4x1см. Материал от 1мм качествена и здрава пластмаса.

цена 0.35 лв

Количка
Гнездо за тонколона / 4PIN 7x2

Гнездо (терминал) за монтиране на тонколона (тонколони) за свързване към говорител или усилвател с четири кабела. Към усилвателя се свързват кабелите чрез малки отвори и притискат с цветни щипки, като се самозатягат с пружини. Монтира се в предварително направен отвор на кутията Ви с диаметър 6x1см. Материал от 1мм качествена и здрава пластмаса.

цена 0.50 лв

Количка
Фланец - Пластмасов / PVC

Пластмасов фланец за тонколона, монтира се на дъното отдолу на тонколоната, след което е възможно тази тонколона да се постави на някаква стойка. Стандартен отвор за стойка 35мм.

цена 4.00 лв

Количка
Фланец / HED-KP1

Метален черен фланец за тонколона, монтира се на дъното отдолу на тонколоната, след което е възможно тази тонколона да се постави на някаква стойка. Стандартен отвор за стойка 35мм.

цена 5.50 лв

Количка
Фланец / PROEL-KP2

Алуминиев много лек и здрав фланец за тонколона, монтира се на дъното отдолу на тонколоната, след което е възможно тази тонколона да се постави на някаква стойка. Прахово черно покритие. Стандартен отвор за стойка 35мм.

цена 17.00 лв

Количка
Колело 5см / Adam Hall 370

Колело за рак система или тонколони с максимална товароносимост 60кг. Обща височина 7см с здрав лагер и монтирана спирачна система която спира върху много здрав каучук на този модел колела.

цена 8.10 лв

Количка
Колело 10см / Adam Hall 372

Здраво с диаметър от 10см. колело за рак система, тонколони и още други неща. Максимална товароносимост 450кг. Обща височина 12.5см с здрав много лагер. Рармер за монтаж 6x8см.

цена 14.50 лв

Количка
Гумено краче 25x15 / Adam Hall 904

Гумено краче с диаметър от 2,5 см и височина 1.5 см. Изработено от еластичен каучук, който не позволява хлъзгане. Тези крачета се използват за ркаове, кейсове, тонколони и още други приложения. Отвор за закрепване на крачето 5.1 см с вградена шайба за сигорност.

цена 0.65 лв

Количка
Гумено краче 38x10 / Adam Hall 906

Гумено краче с диаметър от 3,8 см и височина 1 см. Изработено от еластичен каучук, който не позволява хлъзгане. Тези крачета се използват за ркаове, кейсове, тонколони и още други приложения. Отвор за закрепване на крачето 6.5 см с вградена шайба за сигорност.

цена 0.70 лв

Количка
Гумено краче 38x20 / Adam Hall 909

Гумено краче с диаметър от 3,8 см и височина 2 см. Изработено от еластичен каучук, който не позволява хлъзгане. Тези крачета се използват за ркаове, кейсове, тонколони и още други приложения. Отвор за закрепване на крачето 6.5 см с вградена шайба за сигорност.

цена 0.90 лв

Количка
Малък метален ъгъл

Малък метален ъгъл за тонколона. Размери: 4x4x2 см. Добавете продукта в кошницата и от опция изберете: преден, заден или комплект за една тонколона метални ъгли.

цена 0.00 лв

Количка
Малък пластмасов ъгъл

Малък пластмасов ъгъл за тонколона. Размери: 5x4x1 см.

цена 0.00 лв

Количка
Среден пластмасов ъгъл

Среден пластмасов ъгъл за тонколона. Размери: 5x5x2 см.

цена 0.00 лв

Количка
Голям пластмасов ъгъл

Голям пластмасов ъгъл за тонколона. Размери: 8.5x5.5x2.5 см.

цена 0.55 лв

Количка
Универсална дръжка / 342

Универсална метална стоманизирана дръжка за куфар, кейс и други подобни с гумено покритие за удобно ръкохващане. След монтажа й тя приляга към плота, стои прибрана а при хващане с ръка се изтегля за захват. Монтажни отвори 5мм, дължина 28см. Високо качество!

цена 4.50 лв

Количка
Пластмасова дръжка за тонколона / PVC

Пластмасова дръжка за тонколона. За монтаж в отвор 9,5 x 6см. Външни размери: 13 x 8 x 7см.

цена 1.00 лв

Количка
Метална дръжка за тонколона / 220

Метална черна дръжка за тонколона. За монтаж в отвор 18 x 12см. Външни размери: 22 x 16см.

цена 7.50 лв

Количка
Метална дръжка / Adam Hall 344

Здрава метална дръжка с удобна гумена подложка за захват. За външен монтаж с размери 102x45см.

цена 6.50 лв

Количка
Метална дръжка / Adam Hall 340

Здрава метална дръжка за вграждане с 1.4см изнасяне за монтаж. Удобна гумена подложка за захват. Крепежни отвори 5.1мм. Тегло 570гр.

цена 8.50 лв

Количка
Бас рефлектор / Ф50

Пластмасов бас рефлектор (басрефлекс) за тонколони. За монтаж в отвор с диаметър от Ф50мм (5см).

цена 0.00 лв

Количка
Бас рефлектор / Ф60

Пластмасов бас рефлектор (басрефлекс) за тонколони. За монтаж в отвор с диаметър от Ф60мм (6см). Размери: дължина-60мм, ширина-конус 52(долу) към 57мм(горе), външната лицева периферия 78мм.

цена 0.80 лв

Количка
Бас рефлектор / Ф100

Пластмасов бас рефлектор (басрефлекс) за тонколони. За монтаж в отвор с диаметър от Ф100мм (10см).

цена 0.00 лв

Количка
Бас рефлектор / Ф150

Пластмасов бас рефлектор (басрефлекс) за тонколони. За монтаж в отвор с диаметър от Ф150мм (15см).

цена 0.00 лв

Количка
Плат за тонколони от приблизителна дебелина на 1мм

Здрав облицовъчен тънък черен плат за облицоване на тонколони, наричат го също и с името велтер, филц и тепих. Приблизителната му дебелина е 1мм. Използва се за облицовка на тонколона / и, тапициране на кори, колони и тавани на коли и още други подобни приложения. Ширина на плата 1 метър. Цената е на линеен метър за 1 квадрат!

цена 3.50 лв

Количка
Плат за тонколони от приблизителна дебелина на 3мм

Облицовъчен здрав дебел черен плат за облицоване на тонколони, наричат го също и с името велтер, филц и тепих. Приблизителната му дебелина е 3мм. Използва се за облицовка на тонколона / и, тапициране на коли и други подобни приложения. Ширина на плата 2 метра. Цената е на линеен метър за 2 квадрата!

цена 7.50 лв

Количка
Вата за тонколони с висока плътност / 6мм

Акустична звукоизолираща цветна вата с висока плътност за тонколони. Приблизителната му дебелина е 6мм. Използва се за да намали кънтенето (ехо) от акустиката в самата тонколоната, така тя ще извади по-плътен и чист звук. Поставя се вътре по стените на тонколоната, като се закрепра с лепило или скоби с такер. Приблизителна ширина на ватата 2 метра. Цената е на линеен метър за 2 квадрата и с приблизително тегло 1кг!

цена 8.00 лв

Количка
 
© 2010-2016 Kynchev Всички права запазени
Назад към съдържанието | Назад към главното меню