Смарт блутут крушка Smart Led Bluetooth Безжичен караоке микрофон - Онлайн Магазин Кънчев

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Продукти > Други продукти
Цветна диодна луничка
Цветна диодна луничка с основните 16 цвята, които управлявате с дистанционно управление. Тя се поставя на стандартната основа (фасунга Е27) като може да я ползвате и с бял цвят за фоново осветление. Има четири функционални програми за парти. Също така може да я ползвате за нощна лампа. Практична е за детска стая, стая за парти, за декорация на закрито и открито. Захранване 220V и с мощност 3W. Може да я използвате и за нощна лампа с подходящ преходник., който е подарък и е включен към комплекта. Размери: 4,5х6см.

цена 10.00 лв

Количка
Цветна диодна крушка

Цветна диодна диско крушка с основните 16 цвята, които управлявате с дистанционно управление. Има четири функционални ръчни и автоматични програми за парти осветление. Захранване 220V с мощност 3W (39W=жична). Завива се на стандартна фасунга Е27. Може да я използвате и с бял цвят за осветление във вкъщи. Практична е на всякъде, като в детска стая, стая за парти, за декорация на закрито и открито (влагоустойчиви) и за още много други места. Може да ги използвате и за нощна лампа с подходящ преходник., който е подарък и е включен към двата комплекта. Размери: 10х5,5см. >> Разгледайте и професионално осветление <<

цена 10.00 лв

Количка
Музикална блутут крушка с дистанционно

Музикална светеща колонка с блутут, която се свързва с Вашият телефон. Има вграден говорител, за да слушате музика през нея. RGB цветовете управлявате ръчно през дистанционно или автоматично по ритъма на музиката дори и дкато свири през блутута. Има стандартен цокъл за фасунга Е27. Захранване 220V, мощност светлина 7W, мощност говорител 3W, обща мощност на консумация 12W. Може да се включва и в контакт с подходящ преходник, който е подарък и е включен към комплекта. Вие ще може да използвате музикалните крушки също и като за нощна лампа. Размери: 13х9см.

цена 10.00 лв

Количка
Смарт блутут крушка
Професионална смарт музикална крушка, която е най-добрият избор. Смарт крушката е с гаранция за 50000 часа работа и ще Ви служи дълги години. Към нея инсталирате безплатно приложение на телефона Ви с което ще я упралявате както решите. Нейния звук от вградения говорител е с много високо качество! Тази музикална крушка е с вграден мощен говорител от 15W има обща консумация на ток от 19W, която и осветява с диоди с мощност от 4.5W=58W на жичната. Захранване от мрежата с 220V. Може да я използвате и за нощна лампа с подходящ преходник, който е подарък и е включен в комплекта. Размери: 13х9см.

цена 35.00 лв

Количка
Тромба тип хорна с помпа / Air horn
Ръчна тромба тип хорна с помпа. За митинги, събори, мачове, обществени места за привличане на вниманието също и за Вашето парти. Трайна и необходима вещ с която ще изживявате незабравими мигове. Тя е с предимство от другите с налягане в бутилка, защото при тази ръчната въздуха е толкова, колкото ръцете са Ви силни!

цена 15.00 лв

Количка
Двуцветен противовлажен лазер
Двуцветен лазер с червена и зелена бягаща светлина от ярко и мощно светещи стотици точки. Той е противовлажен предназначен най-вече за външна употреба. След смръчаване Вие може да направие чудесн декор със светлинно лазарно шоу в дома Ви. Целогодишно може да осветява Вашият дом (къща или сграда) за да допринесе към положителни емоции. Лазера е в комплект с основа дълга 30см. (пластмасов кол), която се забива в почвата. Има чупещо се рамо за настройване към желаното място за осветяване. Включен е адаптер със захранване от мрежата с 220V. Най често ще го използвате, както лятото така и зимата покрай коледа и нова година.

цена 20.00 лв

Количка
 
© 2010-2016 Kynchev Всички права запазени
Назад към съдържанието | Назад към главното меню