Адапторна пластмасова рамка за кола на Ford, Fiat, BMV, Audi 1 и 2 din - Онлайн Магазин Кънчев

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Продукти > Car Audio
Шейна за монтаж на 1DIN радиоапарат

Използва се при монтаж на радиоапарат за добро и стабилно закрепване към таблото на автомобила. За апарати със Диск е почти задължително за да не прескача диска при движение. Тази метална шейна е със стандартни размери за всички коли!

цена 4.50 лв

Количка
Шейна за монтаж на FIAT 2DIN радиоапарат

Използва се при монтаж на радиоапарат за добро и стабилно закрепване към таблото на автомобила. За апарати с Диск е почти задължително за да не прескача диска при движение. Тази метална шейна е с вътрешни размери (в112мм ш179мм д100мм) за двоен дин 2DIN FIAT, двойна височина от стандартното радио за единичен дин. В комплект с планки, скоби, болтове за закрепване и пластмасова декоративна рамка.

цена 0.00 лв

Количка
Шейна за монтаж на ISO 2DIN радиоапарат

Използва се при монтаж на радиоапарат за добро и стабилно закрепване към таблото на автомобила. За апарати с Диск е почти задължително за да не прескача диска при движение. Тази метална шейна е с вътрешни размери (в112мм ш179мм д100мм) за двоен дин 2DIN ISO, двойна височина от стандартното радио за единичен дин. В комплект с планки, скоби, болтове за закрепване и пластмасова декоративна рамка.

цена 0.00 лв

Количка
Пластмасов адаптер, маска за Ford Fiesta

PL MAS FIESTA - декоративна адапторна пластмасова рамка (маска, панел), нужена е при смяна на оригиналното радио за моделите на; FORD FIESTA (форд фиеста), MONDEO (мондео), ESCORT (ескорт), TRANSIT (транзит) преди 2004г. Произведена в Италия. >>> Разгледайте радио за кола! <<< и >>> мултимедия 2-din! <<<

цена 18.00 лв

Количка
 
© 2010-2016 Kynchev Всички права запазени
Назад към съдържанието | Назад към главното меню