Платъци за саксофон и кларинет - Платък за Алт и Тенор - Онлайн Магазин Кънчев

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Продукти > Музикални
Платък за кларинет 1 / Turkey - Синя лента

Turkey Синя лента 1 за кларинет. Бял тръстиков платък със синя лепенка за кларинет внос от турция. Добавете продукта и от опция изберете за една кутия от 12 бр. с цена от 3.99лв. за брой.

цена 4.50 лв

Количка
Платък за кларинет 1.5 / Turkey - Синя лента

Turkey Синя лента 1.5 за кларинет. Бял тръстиков платък със синя лепенка за кларинет внос от турция. Добавете продукта и от опция изберете за една кутия от 12 бр. с цена от 3.99лв. за брой.

цена 4.50 лв

Количка
Платък за кларинет 1.5 / RICO

Rico Plasticover 1.5 за кларинет - тръстиков платък с пластмасово покритие, което предпазва от влага и остава винаги стабилен в различни метеорологични условия. По-голяма издръжливост и продължителност на живота. Plasticover е фаворит сред джаз и поп музикантите.

цена 6.80 лв

Количка
Платък за кларинет 2 / RICO

Rico Plasticover 2 за кларинет - тръстиков платък с пластмасово покритие, което предпазва от влага и остава винаги стабилен в различни метеорологични условия. По-голяма издръжливост и продължителност на живота. Plasticover е фаворит сред джаз и поп музикантите.

цена 6.80 лв

Количка
Платък за кларинет 1.5 / VANDOREN

Платък на една от водещите фирми Vandoren от традиционна тръстика за кларинет 1.5

цена 0.00 лв

Количка
Платък за алт саксофон 1.5 / RICO

Rico Plasticover 1.5 за алт - тръстиков платък с пластмасово покритие, което предпазва от влага и остава винаги стабилен в различни метеорологични условия. По-голяма издръжливост и продължителност на живота. Plasticover е фаворит сред джаз и поп музикантите.

цена 9.30 лв

Количка
Платък за алт саксофон 2 / RICO W

Rico 2-ка, тръстиков платък за алт саксофон.

цена 5.90 лв

Количка
Платък за алт саксофон 2 / RICO

Rico Plasticover 2 за алт - тръстиков платък с пластмасово покритие, което предпазва от влага и остава винаги стабилен в различни метеорологични условия. По-голяма издръжливост и продължителност на живота. Plasticover е фаворит сред джаз и поп музикантите.

цена 9.30 лв

Количка
Платък за тенор саксофон 1.5 / RICO

Rico Plasticover 1.5 за тенор - тръстиков платък с пластмасово покритие, което предпазва от влага и остава винаги стабилен в различни метеорологични условия. По-голяма издръжливост и продължителност на живота. Plasticover е фаворит сред джаз и поп музикантите.

цена 7.80 лв

Количка
Платък за тенор саксофон 2.5 / RICO

Rico Plasticover 2.5 за тенор - тръстиков платък с пластмасово покритие, което предпазва от влага и остава винаги стабилен в различни метеорологични условия. По-голяма издръжливост и продължителност на живота. Plasticover е фаворит сред джаз и поп музикантите.

цена 7.80 лв

Количка
Назад
 
© 2010-2016 Kynchev Всички права запазени
Назад към съдържанието | Назад към главното меню