Охранителни камери за видеонаблюдение Аларма Гараж Дома Врата - Онлайн Магазин Кънчев

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Продукти > Други продукти
Аларма против движение / 2RC
Аларма за охрана в закрити помещения и на открити места. С нея ще охранявате дома, хижата, вилата, гаража, караваната също и на определени места в двора и където още Ви е нужна. Тя реагира от максимално разстояние 11метра и ъгъл от 120 процента в страни. Алармата е съставена от един модул в който са вградени датчика за движение и сирената. Тя е автономна и работи с четири кръгли батерии от 1,5V/АА. Има и куплонг за захранване от DC/5V-9V с адаптер от тока с 220V ако е налично електричество до нея. Алармата се закрепя към стойка с подвижно рамо. Тя се управлява (включва и изключва) от две дистанционни управления, които работят с по три батерии от 1,5V/LR44 (AG13), които батерии не са включени в комплекта. Сирената при включване (присъствие) вие много силно с над 110db звук и е почти нетърпимо да стоите там. Режими на работа: 1- при включване издава единичен звук, като Ви показва и със зелен индикатор. 2- при изключване издава пак единичен звук. При включване към режим охрана имате 15сек. за да излезнете от обекта, който ще пазите в противен случай след изтичане на времето при движение Вие ще я задействате. При влизане на неканен гост и наруши нейният щит тя се задейства, докато той не напусне обекта, след което напусне обекта алармата ще се изключи до 30 сек. и ще е в готовност до следващият нарушител. При задействане на активна аларма преди да засвири сирената имате време от 5сек. за изключване от дистанционноти й, като през това време показва с мигащ червен индикатор. С тази аларма Вие ще охранявате сигурно и ще бъдете абсолютно спокойни за Вашето имущество. Размери: 12х7х4см.

цена 10.00 лв

Количка
Аларма за охрана на врата
Аларма за охрана на врата с панел за кодово отключване с клавиатура. С два режима за охраняване, един режим за известяване на отворена врата и паник бутон. Един датчик (мук) за вратата, който е съставен от две части, след като се разделят алармата се включва и започва да свири изключително силно с над 110db звук. Тя е автономна с много лесен начин за монтаж. Работи с три батерии по 1,5V/АА, които не са включени в комплекта. С нея ще охранявате сигурно и ще бъдете абсолютно спокойни за Вашето имущество. Ръководство за употреба: 1 - Първи режим охрана - "Delay" - когато алармата е активирана на този режим, същата се включва след 10 секунди, до изключването й с код. 2- Втори режим охрана - "Instant" - алармата започва да свири незабавно до изключването й с код. 3- Трети режим - "Chime" - е известяване на отворена врата и се използва когато сте си у дома или в офиса, да Ви извести, че някой влиза, когато не сте до вратата. 4 - Четвъртият режим е "Panic" - червеният бутон - след като го натиснете алармата започва да свири незабавно до изключването й с код. Този бутон е полезен в случай на нападение и ще извести близки хора около Вас. Включване на алармата - Натиснете бутон ON/OFF , след това 0000 и след това отново бутон ON/OFF - алармата след изгасването на индикатора алармата е в режим охрана. Изключване на алармата - Натиснете бутон ON/OFF, след това 0000 и след това отново бутон ON/OFF - алармата вече е извън режим охрана. Смяна на код - фабричния код на алармата е 0000, след като си я вземете можете да смените кода по следния начин - Натиснете първо фабричния код 0000, след това натиснете бутон "Code" и ще чуете единичен сигнал, после въведете новия код, който може да бъде от 1 до 12 цифри и натиснете отново бутона "Code" - ще чуете отново единичен сигнал, който потвърждава новият Ви код. Размери: 13х8х3см.

цена 10.00 лв

Количка
Безжичен звънец
Безжичен звънец до 30 метра обхват. Той се включва директно в контакта към електрическата мрежа на 220V в дома. Бутона с който се подава позвъняването работи с батерия на 12V/A23, която е включена в комплекта. Монтира се стабилно, лесно и бързо с двойно залепваща лента. Максималното разстояние в права линия без прегради е с обхват до 35 метра. Има 32 заложени мелодии за известяване, като Вие може да изберете най-подходящата за Вас. Размери: звънец-10х5х3см. бутон-2х4,5х8см. Тегло: 100гр.

цена 10.00 лв

Количка
Бутафорна куполна камера / SC1
Бутафорна (имитираща, фалшива) камера с детектор за движение (куполна). Имитира доста добре истинската, като държи далече неканени гости. Монтажа става бързо и е много лесен. Работи с две батерии АА, които не са включени в цената, като е добре да сложите алкални при монтажа за да изкарват повече от 1 година. Консумацията й е много малка, защото се включва и реагира на движение, като започва червена светлина да показва на крадеца, че е в режим охрана и записва. Размери: 12х7см. В комплекта има стикер за внимание охрана с камера!

цена 5.00 лв

Количка
Бутафорна камера с рамо / SC2
Бутафорна (имитираща, фалшива) камера с рамо и детектор за движение. Имитира доста добре истинската, като държи далече неканени гости. Монтира се чрез чупещо рамо, което позволява много лесен монтаж. Работи с две батерии АА, които не са включени в цената, като е добре да сложите алкални при монтажа за да изкарват повече от 1 година. Консумацията й е много малка, защото се включва и реагира на движение, като започва червена светлина да показва на крадеца, че е в режим охрана и записва. Размери: 18х8см. В комплекта има стикер за внимание охрана с камера!

цена 10.00 лв

Количка
Бутафорна куполна камера / SC3
Бутафорна (имитираща, фалшива) камера с детектор за движение (куполна). Имитира доста добре истинската, като държи далече неканени гости. Монтира се чрез чупещо рамо, което позволява много лесен монтаж. Работи с две батерии АА, които не са включени в цената, като е добре да сложите алкални при монтажа за да изкарват повече от 1 година. Консумацията й е много малка, защото се включва и реагира на движение, като започва червена светлина да показва на крадеца, че е в режим охрана и записва. Размери: 20х12см. В комплекта има стикер за внимание охрана с камера!

цена 10.00 лв

Количка
Бутафорна камера със соларен панел / SC4
Бутафорна (имитираща, фалшива) камера със соларно захранване с акумулираща се енергия (соларен панел) и детектор за движение. Имитира доста добре истинската, като държи далече неканени гости. Монтира се чрез чупещо рамо, което позволява много лесен монтаж и определяне към точното място за охрана. Работи с 2х1.5V акумулаторни (обикновенни) батерии АА (кръгли бат.), които не са включени в цената. Консумацията й е много малка, защото се включва и реагира на движение, като започва червена светлина да показва на крадеца, че е в режим охрана и записва. При този модел камера с малко познания в електрониката Вие може да използвате фотоволтаичния панел и за друго предназначение. Например да отведете (прекарате) кабел от батериите в камерата до подходящо място за Вас и ще захранвате с 3V малко осветление при нужда или нещо подобно. Изберете продукта от опция без батерии или +2акум.бат. с 2x600mAh акумулаторни батерии. Размери: 24х7х8см. В комплекта има стикер за внимание охрана с камера! >> Разгледайте и професионална автономна соларна камера за видеонаблюдение през SIM карта! <<

цена 20.00 лв

Количка
 
© 2010-2016 Kynchev Всички права запазени
Назад към съдържанието | Назад към главното меню