Сервизно оборудване Уред за измерване на кондензатори Мултимер Тиксо - Онлайн Магазин Кънчев

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Продукти > Електронни компоненти
Тинол 0.17гр / CYNEL LC60

Препоръчан топ продукт, цена-качество. Полски високо-качествен тинол, разфасофка от 17 грама. Добрият и хубав припой ще познаете по това, като при разстопяването му около 300'C с поялника той се слепва и разлива по човката му, спойката става лъскава, равномерна и здрава. Диаметър на тенола: 1мм.

цена 2.00 лв

Количка
Тинол 250гр / CYNEL LC60

Полски високо-качествен тинол, разфасофка от 250 грама. Добрият и хубав припой ще познаете по това, като при разстопяването му около 300'C с поялника той се слепва и разлива по човката му, спойката става лъскава, равномерна и здрава. Диаметър на тенола: 1мм.

цена 18.00 лв

Количка
Колофон / colofon bg

Висококачествен български колофон за лесно запояване на елементи, кабели и други, опаковка нето 40 гр. За лесна и здрава спойка. За професионално запояване при ремонт и монтаж на електронни изделия, медни кабели, детайли и др.

цена 1.25 лв

Количка
Флюс / Fluse Lotfet

Флюс, най-доброто средство за най-лесно и качествено запояване. С неговото използване ще бъде най-безвредно за вашето здраве. Заместителът на флюса е колофона, поради по-ниската му цена е по-често срещан.

цена 6.90 лв

Количка
Паста SMD / Pasta soldering 35g

Паста за почистване и изключително лесно запояване. Много добра и за по-малки и ситни части, като smd процесори, памети и други елементи. Предварително почистете пистите с нея, след което нанесете качествен тинол и запоявайте. максимална температура 350 градуса.

цена 2.80 лв

Количка
Силиконова паста 12гр / TSPaste 12gr

Термоконтактна силиконова паста, за най-добър термо проводим контакт, между елемента и алуминиевият радиатор. Има широка употреба за процесори, интегрални схеми и транзистори в компютърната и професионалната електроника. В удобна пластмасова спринцовка. Тегло нето: 12 грама.

цена 2.50 лв

Количка
Силиконова паста 10гр / TSPaste 10gr

Термоконтактна силиконова паста, за най-добър термо проводим контакт, между елемента и алуминиевият радиатор. Има широка употреба за процесори, интегрални схеми и транзистори в компютърната и професионалната електроника. В удобна пластмасова кутийка. Тегло нето: 10 грама.

цена 1.60 лв

Количка
Спрей - контокс / Contact cleaner CHE1507

Препоръчан топ продукт, цена-качествоУниверсален контокс спрей, едновременно смазва и почиства всички механични части за битови и професионални нужди, като най-използван е в сферата на електрониката. Почистване и възстановяване на потенциометри, лоши контакти на ключове и микро-ключове. Предпазва от влага платката и още много други цели. С удобен тънък накрайник (тръбичка) за труднодостъпни места.

цена 7.50 лв

Количка
Спрей / regeneration of potentiometers CHE1559

Спрей за регенерация на потенциометри и плъзгачи. Едновременно смазва, почиства и възстановява професионално графита на потенциометъра до най-високо и трайно ниво. За лоши контакти на ключове и микро-ключове. За битови и професионални нужди, като най-използван е в сферата на електрониката.

цена 9.00 лв

Количка
Пинцета ProsKit / Pincet 1PK106

Стоманена пинцета ProsKit (пинсета) със здрави извити и еластични две остриета за помощ на техника към по-дребните части. Предпазва от изгаряне на кожата Ви при запояване на ръката. Отнема температурата на елемента при запояване и го предпазва от прегряване.

цена 5.80 лв

Количка
Секачки ProsKit / Nippers 1PK037

Клещи тип секачки на марката ProsKit. Тези секачи са с изключително качество, дълъг живот. Перфектни за изрязване на малките крачета от елементите. Идеални и за дебели кабели и други предмети.

цена 9.50 лв

Количка
Клещи и секачи / Nippers 1PK051DS

Клещи и секачи едновременно, универсални с много здрава и калена стомана, дълъг живот за секачките дори и при по-дебела тел, пирони и други метали. ProsKit са доказана марка с гаранция за цял живот.

цена 13.50 лв

Количка
Сонди - кабели за уред / 830-0100

Стандартни сонди, комплект кабели за цифров уред - мултицет (мултимер).

цена 2.50 лв

Количка
Сонди - кабели за уред / HQ 0102

Перфектни здрави сонди Mastech, комплект кабели за цифров уред - мултицет (мултимер). Максимален товар на измерване 20A.

цена 13.00 лв

Количка
Мултимер / UNI-T M830BUZ / 0003

Мултимер UNI-T M830BUZ, уред за измерване на стойности и електрически вериги, необходим за всяко едно домакинство. Има вграден зумер за измерване на верига от късо съединение. С неговите възможности ще измерим: DC Напрежение : 0-1000V, AC Напрежение : 0-750V, Ток 0-10A, Съпротивление: 0-2MO. Измерване на диоди и hFE на транзистори. В комплект със сонди, накрайници (кабели) за измерване с мултицета.

цена 13.00 лв

Количка
Мултимер / UNI-T UT60G / 0065

Препоръчан топ продукт, цена-качествоПрофесионален универсален мултимер (мултицет) UNI-T UT60G, уред за измерване на стойности, електрически вериги, връзка с компютър RS232 и USB, необходим на професионално ниво. За информация и възможности на уреда, моля разгледайте снимките!

цена 129.00 лв

Количка
Мултимер / RLC METER

Професионален мултимер RLC Meter (R-L-C) за измерване на капацитет (кондензатори), индуктивност (бобини, трансформатори) и съпротивление (резистори). С този уред ще извършите лесно мерене и бърза проверка на стойностите без ограничение, дори и без да се демонтират от платката, изключителен е за един добър техник. При добавяне на продукта в количката има опции да изберете и с зарядно и литиевойонна акумулаторна батерия и добавяне на честотомер в уреда, да измерва и честотата на тока. Свали от >> тук << инструкция и начин на работа с RLC. Внимание! при измерване на кондензатори върху платката разреждайте силовата верига.

цена 0.00

Количка
Изолационно тиксо - Изолирбанд / PVC Tape EMOS

Качествено еластично тиксо за изолация на проводници (кабели) и други материали. Изолирбанд / PVC Tape EMOS, производител: Чехия. Три вида разфасофки от 20м-д х 19мм-ш, 10м-д х 25мм-ш и 10м-д х 15мм-ш. >> Вижте и термошлаух за изолация! <<

цена 1.25 лв

Количка
Универсална изолационна лента / Izotape EMOS

Izotape, Universal Duct Tape. Универсална изолационна лента (текстилно сиво ремонтно тиксо). Текстилна здрава на опън и качествена лента, която е изработена за универсално полване. Приложение при вътрешна и външна употреба с гаранция при температури от -20 до +80 градуса. Анти UV, нетоксична, противоводна и здравозалепваща. Изполвайте я както за изолация така и за всякакви битови нужди. Ширина 5 см, дължина на ролката 20 метра.

цена 3.90 лв

Количка
Макетен нож

Удобен макетен нож с допълнение от гумена подложка за удобно хващане. Допълнен с резервни три ножчета в него, стоят под основния.

цена 6.00 лв

Количка
Почистваща гъба

Почистваща гъба за човка на поялник. Гъбичката се мокри с вода (да бъде влажна), след което се почиства топлата човка на поялника Ви преди запояването. Комплекта се състои от две бройки гъби с размери: 7 x 5 x 1 см.

цена 3.80 лв

Количка
Поставка за поялник / avd-118

Удобна метална поставка (стойка) за поялник с ваничка за почистваща гъба. Не сте ли се чудили къде да поставите топлия Ви поялник, това е вашето решение!

цена 4.50 лв

Количка
Вакуум помпа / ProsKit DP366C

Вакуум помпа с която се засмуква вътре в нейния резервоар, вече разтопения тинол, за да се освободи и монтира от платката лесно елемента.

цена 6.70 лв

Количка
Ширмовка за разпояване / ZD-180 Desoldering wiredes

Ширмовка за отнемане на разтопения темол от платката, полепва по нея и така отстранява стария припой. Дължина на ширмовката 1.5 метра и дебелина от 2мм.

цена 2.80 лв

Количка
Поялник 220v - 60w / ZD-200C 60W

Качествен поялник със закален накрайник. Работно напрежение 220V консумация 60W.

цена 10.00 лв

Количка
Поялник 220v - 40w / ProsKit

Добър поялник с високо качество, при постоянна работа с него не прегрява човката му. В комплекта има метална планка-поставка за него. Работно напрежение 220V консумация 40W.

цена 18.00 лв

Количка
Газов поялник / Solder GAS PT-20

Газов (бутан) поялник PT20. Електронно запалване, Регулировка на пламъка, Температура на пламъка (без накрайник) до 1300˚C, с накрайник до 400˚C.

цена 24.00 лв

Количка
Поялник станция / ZD-98

Препоръчан топ продукт, цена-качествоПоялник станция / ZD98. Параметри: Станця за запояваане с терморегулатор, Входно напрежение: 220V AC, Мощност на станцията: 48W, Температура на поялника: 150-450°C, Нагревател: керамичен.

цена 33.00 лв

Количка
Поялник индукционен / NUBA-100

Чешки индукционен поялник (трансформаторен) NUBA 100W. Напрежение: 220V AC, мощност: 100W.

цена 45.00 лв

Количка
Поялник станция / ALDA-AVD929

Поялник станция с диоден дисплей за регулирани на температурата му от 150-450 градуса. Бързо нагряващ, перфектен за сервизната работа на един техник. Консумирана мощност 45W.

цена 99.00 лв

Количка
Поялник станция за топъл въздух CT-850B

Поялник станция с горещ въздух, дисплей за запояване на SMD елементи и други приложения, с нагряване на струя от топъл въздух. Захранване:220VAC, Мощност 270W, Работна температура от150 до 500 градуса. Гаранция 2г. Поради бързото развитие в ерата на smd-елементите този поялник намира широко приложение.

цена 149.00 лв

Количка
Комбиниран поялник-станция / ProsKit 989

Комбинирана поялна станция (поялник станция) с горещ въздух и два дисплея на ProsKit. Запояване на SMD елементи и други части, с нагряване на струя с топъл въздух + запояване с нагревателен поялник с регулираща температура. Захранване: 220VAC, Мощност 250W, Работна температура от150 до 500 градуса. Гаранция 1г. Бързото развитие в електрониката за smd-технологията налага този поялник да бъде използван навсякъде.

цена 239.00 лв

Количка
 
© 2010-2016 Kynchev Всички права запазени
Назад към съдържанието | Назад към главното меню