Смарт часовници U8 A1 DZ9 Часовник за андроид и айфон с камера и SIM - Онлайн Магазин Кънчев

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Продукти > Други продукти
Смарт часовник / U8

Смарт часовник U8 с операционна система и тъч скрийн. Може да сe използва за слушане на музика и разговори, както и като хендсфри. Лек и елегантен дизайн със силиконова каишка. Bluetooth v2.0, v3.0 технология на свързване към друго устройство с андроид, iOs и Windows mobile (gsm, смарт телефон, iPhone, таблет, лаптоп). Дисплей 1,58". Синхронизиране на телефонния указател, SMS и имейли. Функция педометър, мониторинг на съня, крачкомер, функция анти-загуба, известяване със съобщение на Viber, Facebook, Twitter, Skype. Аксесоари: кабел USB/micro. Размери: 4 х 4.7 х 1 см. Време за разговори 3ч, в готовност 160ч. Чудесен високотехнологичен избор за един подарък. >> Разгледайте и инсталирайте BTNotification на телефона за пълен достъп към смарт часовника! <<

цена 36.00 лв

Количка
Смарт часовник с камера и SIM / DZ09

Смарт часовник DZ09 (реплика-Samsung) с операционна система, тъч скрийн, слот за микро SD до 32gb, камера 1.3 мегапиксела и сим карта към всички оператори. Може да сe използва за слушане на музика и разговори, както и като хендсфри. Лек и елегантен дизайн със силиконова каишка. Bluetooth v2.0, v3.0 технология на свързване към друго устройство с андроид, iOs и Windows mobile (gsm, смарт телефон, iPhone, таблет, лаптоп). Дисплей 1,58". Синхронизиране на телефонния указател, SMS и имейли. Функция педометър, мониторинг на съня, крачкомер, функция анти-загуба, известяване със съобщение на Viber, Facebook, Twitter, Skype. Аксесоари: кабел USB/micro. Размери: 4 х 4.3 х 1 см. Време за разговори 3ч, в готовност 160ч. Чудесен високотехнологичен избор за един подарък.

цена 55.00 лв

Количка
Смарт часовник с камера и SIM / A1

Смарт часовник A1 (реплика-Apple Watch) с операционна система, тъч скрийн слот за микро SD карта до 32gb, камера 2 мегапиксела и слот за SIM карта към всички оператори. Може да сe използва за слушане на музика и разговори, както и като хендсфри. Лек и елегантен дизайн със силиконова каишка. Bluetooth v2.0, v3.0 технология на свързване към друго устройство с андроид, iOs и Windows mobile (gsm, смарт телефон, iPhone, таблет, лаптоп). Дисплей 1,58". Синхронизиране на телефонния указател, SMS и имейли. Функция педометър, мониторинг на съня, крачкомер, функция анти-загуба, известяване със съобщение на Viber, Facebook, Twitter, Skype. Аксесоари: кабел USB/micro. Размери: 4 х 4.3 х 1.2 см. Време за разговори 3ч, в готовност 160ч. Чудесен високотехнологичен избор.

цена 64.00 лв

Количка
Смарт фитбит / 1

Смарт фитбит гривна (smart fitbit) PentaKill. Bluetooth технология на свързване с друго устройство. Синхронизира се с приложение от телефона Ви. Перфектни за спорт. Функция педометър, изразходени калории при ходене, мониторинг на съня, измерване на качество и продължителност и още други функции.

цена 0.00 лв

Количка
Смарт гривна / 2

Смарт гривна (smart bracelet) на марката PentaKill. Може да сe използва за слушане на музика и разговори, както и като хендсфри. Bluetooth технология на свързване с друго устройство. Синхронизира телефонния указател, SMS и имейли. Функция педометър, мониторинг на съня - измерване на качество и продължителност.

цена 0.00 лв

Количка

>>> Смарт часовникът Ви позволява да провеждате телефонни разговори докато сте в движение и не можете да говорите от телефона. С него Вие имате удобно и стилно хендсфри по всяко време. Смарт часовникът издържа до 10 часа в активен режим на слушане и разговори, след което се зарежда със зарядно тип micro USB. Ако е в режим на готовност издържа до 5 дни. Смарт часовникът е подходящ за всеки, който иска да е в крак с времето и технологиите. Дизайнът на смарт часовника Ви кара да го носите с удоволствие и лекота. Технологично смарт часовникът Ви позволява да добавите функции, като педометър, мониторинг на съня, анти-загуба и разход на калории спрямо движението и други, клониране на андроид телефонът Ви през блутут и ако е със сим карта, като самостоятелен телефон-часовник. <<<

 
© 2010-2016 Kynchev Всички права запазени
Назад към съдържанието | Назад към главното меню