Акустична и Класическа Китара - Електро акустини китари - Кухарка - Онлайн Магазин Кънчев

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Продукти > Музикални
Andres / Класическа китара "Размер 3/4"

ANDRES класическа китара, размер 3/4. Един добър избор за начинаещи китаристи. С най-ниска цена. Класическата китара е с пластмасови (найлонови) струни и с малко по-широк гриф от акустичната китара. Добавете продукта и изберете цвят натурален или събърст. >>>Разгледайте и уроци по китара!<<<

цена 0.00 лв

Количка
Campbell - Selner / Класическа китара "Размер 4/4"

Препоръчан топ продукт, цена-качество. Класическа китара Campbell (Selner) с цветове: черен, син, бял и червен. Хромирани ключове. Един хит с ниска цена, размер 4/4 цяла стандартна китара. Един добър избор за начинаещи китаристи. Китарата е с пластмасови струни. >>>Вижте също и струни!<<<

цена 98.00 лв

Количка
VALENCIA CG160 / Класическа китара "Размер 4/4"

Класическа китара VALENCIA CG160 размер 4/4. Хромирани ключове. Един хит с добра цена, добър избор за деца и начинаещи китаристи. Китарата е с пластмасови струни. За този модел предлагаме размери на 4/4, 3/4, 1/2 и 1/4 детска китара, както и няколко цвята от натурален, червен, черен и син цвят. Добавете продукта и от опция в количка изберете желания размер и цвят на китарата.

цена 149.00 лв

Количка
YAMAHA C30 / Класическа китара "Размер 4/4"

Стандартна класическа китара Yamaha C30, размер 4/4. Една по-добра цена за този продукт. Един хубав и добър музикален инструмент. Класическата китара е с пластмасови струни и с малко по-широк гриф от акустичната китара.

цена 175.00 лв

Количка
CORT CCP10 / Класическа китара "Размер 4/4"

Много добър и хубав музикален избор, Cort CCP10, Класическа китара. Това е един хубав комплект от китара+калъф+тунер и струни. Тази китара е в размер цял-4/4 и произведена от: Топ:Смърч, Гръб:Махагон, Страни:Махагон, Гриф: Палисандър, Цвят - Натурален. Класическата китара е с пластмасови струни и с малко по-широк гриф от акустичната китара. >>>Разгледайте и уроци по китара!<<<

цена 195.00 лв

Количка
HOHNER HC 06EN / Класическа електро акустична "Размер 4/4"

Много добър и хубав музикален избор, Hohner HC 06EN / Класическа електро акустична китара. Тази китара е в размер цял-4/4 и произведена от: Топ: Смърч, Гръб: Махагон, Страни: Махагон, Гриф: Палисандър, Цвят - Натурален. Вграден адаптер за включване към музикална апаратура чрез голям моно жак от 6.3мм, гнездо за 9v батерия и двубандов еквалайзер (бас и високи). Тази електро - класическа китара е с пластмасови струни и с малко по-широк гриф от акустичната китара.

цена 221.00 лв

Количка
WALDEN N-550 / Класическа китара "Размер4/4"

Много добър и хубав музикален избор, WALDEN N-550, Класическа китара. Тази китара е в размер цял-4/4 и произведена от: Топ: Смърч, Гръб:Махагон, Страни: Махагон, Гриф: Палисандър, Цвят - Натурален. Класическата китара е с пластмасови струни и с малко по-широк гриф от акустичната китара.

цена 355.00 лв

Количка
SELNER AFQ-41 / Акустична китара "Размер 4/4"

Препоръчан топ продукт, цена-качествоАкустична китара Selner AFQ-41 от три цвята: Натурален, Sunburst, черен. Никелирани ключове. Един хит с най-ниска цена. Китарата е с метални струни, стандартен на ширина гриф (като на ел.китара). >>>Вижте също и струни!<<<

цена 135.00 лв

Количка
YAMAHA F310 / Акустична китара "Размер 4/4"

Добър музикален избор, акустична китара YAMAHA F310. Тази китара е в размер цял-4/4 и произведена с материал от: Топ:Смърч, Гръб: Махагон, Страни: Махагон, Гриф: Палисандър, Цвят - Натурален. Акустичната китара е с метални струни и със стандартен широк гриф, като на електрическата китара.

цена 253.00 лв

Количка
WALDEN CD-350 / Акустична китара "Размер 4/4"

Много добър и хубав музикален избор, Walden CD-350, Акустична китара. Тази китара е в размер цял-4/4 и произведена с материал от: Топ:Смърч, Гръб: Махагон, Страни: Махагон, Гриф: Палисандър, Цвят - Натурален. Акустичната китара е с метални струни и със стандартен широк гриф, като на електрическата китара.

цена 279.00 лв

Количка
CORT AD-880 / Акустична китара "Размер 4/4"

Много добър и хубав музикален избор, CORT AD-880, Акустична китара. Тази китара е в размер цял-4/4 и произведена с материал от: Топ:Смърч, Гръб: Махагон, Страни: Махагон, Гриф: Палисандър, Цвят - Натурален. Акустичната китара е с метални струни и със стандартен широк гриф, като на електрическата китара.

цена 317.00 лв

Количка
CORT CAP810A / Електро акустична китара "Размер 4/4"

Много добър и хубав музикален избор, CORT CAP810A, Електро акустична китара. Това е един хубав комплект от електро-акустична китара, кубе, тунер и уроци на DVD. Тази китара е в размер цял - 4/4, произведена от Топ: Смърч, Гръб: Махагон, Страни: Махагон, Гриф: Палисандър, Цвят - Натурален. Вграден адаптер за включване към музикална апаратура чрез голям моно жак от 6.3мм, гнездо за 9v батерия и двубандов еквалайзер (бас и високи). Тази електро - акустична китара е с метални струни и със стандартен широк гриф, като на електрическата китара.

цена 315.00 лв

Количка
WALDEN CD-350CE / Електро акустична китара "Размер 4/4"

Много добър и хубав музикален избор, WALDEN CD-350CE, Електро акустична китара. Тази електро-акустична китара е в размер цял - 4/4 и произведена от: Топ: Смърч, Гръб: Махагон, Страни: Махагон, Гриф: Палисандър, Цвят - Натурален. Вграден адаптер за включване към музикална апаратура чрез голям моно жак от 6.3мм, гнездо за 9v батерия и трибандов еквалайзер (бас, средни и високи). Тази електро - акустична китара е с метални струни и със стандартен широк гриф, като на електрическата китара. >>>Разгледайте и кубе за китара!<<<

цена 374.00 лв

Количка
Кубе за Електро-акустична китара AT-108

Кубе (китарен 15W усилвате с 8" говорител) за електро-акустична китара. Произведено е от немската марката Behringer. Вграден усилвател. Силата на звука от говорителя е 93db. Вход за китара (6.3мм), CD (6.3мм) и вход за микрофон (Mic) с букса канон. Изход, голям жак (6.3мм) за втора тонколона. Корекции за бас, среди, високи. Размери: 35 / 32 / 16см. Това кубе може да се ползва дори и за самостоятелна караоке и система.

цена 231.00 лв

Количка
 
© 2010-2016 Kynchev Всички права запазени
Назад към съдържанието | Назад към главното меню