Електропастири Уред против животни Изолатори и ленти за ел пастир - Онлайн Магазин Кънчев

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Продукти > Други продукти
Соларен уред със сензор против животни / CH0082
Соларен електронен ултразвуков уред (котешко око) със сензор против животни, който прогонва птици, кучета, котки, гризачи, като мишки и къртици и още други животни. Този електронен уред за прогонване е автономен, който се състои от соларен панел, мощен генератор на ултразвук и датчик на движение. Напълно безвреден за хората и животните. Това устройство не дразни човека, защото не може да улови улта-звука. Той прогонва и държи на далечно разстояние живтните за постоянно. За борба със защитни средства срещу вредители. Уредът работи самостоятелено, преносим е и това го прави изключително практичен!

цена 58.00 лв

Количка
Изолатор за кабелна лента на електропастир
Пластмасов изолатор за лента на електропастир, цената е за един брой. Изолатора е от пластмаса и е подходящ за монтаж към дървени огради, тъй като се монтира с видиев болт.

цена 0.50 лв

Количка
Кабелна лента за електропастир 200м
Лента за електропастир с метални нишки по 200м в ролката, ширината на лентата е 1см (един сантиметър). Тази лента е с високо качество спрямо цена й, тя е универсална и е практична за всички питомни и диви животни.

цена 25.00 лв

Количка
Електропастир за животни
Комплекти електропастир за питомни и диви животни, като за коне, крави, овце, прасета, свине, кози, кокошки, охлюви, кучета, котки и други животни, схема за включване и начин за експлоатация. С електропастира Вие ще охранявате дадено място от животните, както отвън така и отвътре на заградената от Вас площ. Идеален е за съвременен фермер, като отглежда животните в заграденото си място (двор) и улеснява работата му. Ел пастира пуска токов импулс при допир и доближаване на животното до оградата, като то се предпазва и се връща обратно. Икомомичен с много ниска консумация на ток. Очаквайте скоро! или напишете запитване от менюто за контакти.

цена 0.00 лв

Количка
Назад
 
© 2010-2016 Kynchev Всички права запазени
Назад към съдържанието | Назад към главното меню