Онлайн Магазин Кънчев - Онлайн Магазин Кънчев

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

     През 1998 г. започнахме дейността си  като малък сервиз за ремoнт и поддръжка предимно на CAR AUDIO техника. По-късно разширихме дейността си с търговия на електронни компоненти. В продължение на няколко години натрупахме опит, специализирахме се и се утвърдихме като един от най-предпочитаните от любителите сервиз в бранша  за мощен автомобилен HI-FI звук.

    През 2003 г. разширихме сервизната си дейност с ремонт и поддръжка на всякакъв вид битова електронна апаратура, телевизионен сервиз и дребна бяла техника с  голям  екип от сервизни техници, с висока професионална квалификация, отговаряща на изискаванията на клиентите ни. В началото на 2007 г. озвучаването на закрити помещения и зали се превърна в наш приоритет.

    През 2008 г. започнахме и търговия с музикални инструменти. И така до днес се радваме на добро  развитие и успешно сътрудничество с партньори от най-реномираните фирми в бранша.

    През 2014 г. започнахме да се занимаваме и с изграждане на фотоволтаични централи за малки и големи потребители. Производството на ток от слънцето е с приоритет, тъй като освен, че можете да го ползвате за собствени нужди, можете и да продавате ток към дружество на електроразпределение. Голяма част от продуктите са наш внос с дългогодишна гаранция и качество. За нашите клиенти ние ще бъдем само в тяхна полза и добър гарант за качествен ток дори и на места където няма никакво електричество. При интерес се свържете с нас или разгледайте раздела ни "Ток от слънце"...

 
© 2010-2016 Kynchev Всички права запазени
Назад към съдържанието | Назад към главното меню