Онлайн Магзаин Кънчев - Онлайн Магазин Кънчев

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Общи условия

Общи условия за ползване на Онлайн магазин „Кънчев”
Моля прочетете внимателно описаните по-долу условия, преди да използвате информацията в уеб сайта!

Цени и характеристики на стоките:
Посочените цени в онлайн магазина са крайни с включен ДДС.
Основните характеристики и цени на стоките са указани за всеки продукт. Стойността на доставката не е включена в цената на продукта, тя може да бъде видяна в секция „Цени за доставка”.

Промяна на цени на стоки:
Онлайн магазин
Кънчев” има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката.


Защита на лични данни:
С цел закупуването на продукти или услуги от Онлайн магазин
Кънчев” Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. „Онлайн Магазин Кънчев е администратор на лични данни. Онлайн магазин „Кънчев” използва личната информация, единствено с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Ние използваме изпратената от Вас информация, за да може да получим необходимите данни за изпълнение на Вашата заявка. Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.


Използване на търсачката:
За добри и по-точни резултати използвайте търсачката с една или повече ключови думи без съюзите
им. Примери: правилно плеър или usb или плеър usb, неправилно плеър с usb без диск за кола. В онлайн магазин Кънчев всички артикули и марки са описани изцяло на кирилица а чуждите марки на латиница, така Вие ще откриете лесно и точно това което търсите в електронният ни магазин.


Поръчка:
Доставката става след направена поръчка за доставка на стока. В поръчката клиентът посочва начин на плащане и телефонен номер за връзка. Всяка валидна и приета поръчка получава автоматично служебен номер, като клиента получава потвърждение на посочения от него имейл. Онлайн магазин
Кънчев си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина, ако попълнените данни на клиента не са валидни, ако клиентът фигурира в нашата база данни като некоректен потребител или ако няма наличност от поръчаната стока. Чрез имейл или обаждане клиентът бива уведомен за липсата на даден продукт от поръчката. Поръчката може да бъде изпълнена дори и да липсва определен артикул, ако клиентът при подаването на своята поръчка е изявил желание за това. Потвърждението на поръчката става чрез имейл в рамките на работния ден. Клиентът може да откаже или да промени поръчка преди нейното потвърждение.


Срокове и цени за доставка:
Доставките се извършват чрез куриерски фирми „Спиди” и „Еконт”  в цяла България до вратата на клиента или до техен офис. Доставка се извършва в рамките на 1 до 5 работни дни. В случай на забавяне клиентът ще бъде уведомен своевременно чрез email или по телефона.
Цената на доставката е както следва:
„Спиди”
-
до ОФИС – Пратката се таксува по тарифния план на куриерската фирма с (-10%)
- до АДРЕС – Пратката се таксува по тарифния план на куриерската фирма с (-10%)
„Еконт”
-
до ОФИС – Пратката се таксува по тарифния план на куриерската фирма с (-10%)
- до АДРЕС – Пратката се таксува по тарифния план на куриерската фирма с (-10%)

„Лео Експрес”
- до ОФИС – Пратката се таксува по тарифния план на куриерската фирма с (-15%)
- до АДРЕС – Пратката се таксува по тарифния план на куриерската фирма с (-15%)

За улеснение на своите клиенти Онлайн магазин Кънчев има и опция за взимане на направената поръчка от нашия магазин.


Плащане :
Плащането може да бъде извършено:
-
чрез наложен платеж на куриера при доставка на стоката
-
чрез банков превод


Допълнителни търговски отстъпки:
Всички наши редовни клиенти могат да използват нашата система за допълнителни търговски отстъпки.
Кода за търговска отстъпка, не важи за стоки, които в момента на правене на поръчката са обявени в промоция!

Връщане на стока:
Клиентът, може да се откаже от сключен договор за покупка на стоки в срок от седем работни дни, считано от датата на получаване на стоката. В случай на отказ, молим получените от нас стоки да бъдат съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество и външен вид. При отказ от договора, стоките трябва да бъдат върнати за сметка на купувача в тяхното първоначално състояние, опаковката, в която нормално се предлагат в търговската мрежа.
В противен случай, прекратяването на договора става след договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката.
Съпровождащата документация към върнатата стока, трябва да бъде:
- стоковата разписка, с която пътува заявката с попълнена в най-долната част банкова
сметка на клиента, по която ще се възстанови платената сума, и причините за връщане на поръчката;
- копие или оригинал от касовата бележка.
Парите се възстановяват на клиента по посочената от него сметка чрез банков превод в срок до 30 дни.
Подаване на уведомяване за отказ от договор, връщане на стоки и подаване на жалби можете да извършите чрез началната страница на нашият сайт в секцията ни за обслужване на клиенти -> изпрати съобщение -> връщане на стока

Проблем със стока в гаранция:
При проблем с артикули в гаранционен срок, артикулът трябва да ни бъде изпратен за сметка на купувача или донесен на място, заедно с копие от касовата бележка  и гаранционна карта.
Получаването на ремонтирания артикул става на място или може да бъде изпратен на адрес за сметка на клиента!

Списък за некоректни онлайн потребители (клиенти):
За лица (клиенти), които са били нелоялни и некоректни, след като при направена онлайн поръчка от тяхна страна и потвърдена чрез телефонен разговор по-между ни. Както следва е изпратена, пристигнала и е вече с изтичане на срока за доставката, не е взета или отказана за получаване. Ние ще ги предоставяме публично в национално онлайн сдружение "UOU", след което се вписват в черен списък.

 
© 2010-2016 Kynchev Всички права запазени
Назад към съдържанието | Назад към главното меню